ORPG|| With walkingdead

First Page  |  «  |  1  ...  3  |  4  |  5  |  6  |  7  ...  81  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| With walkingdead

from LostSouls on 09/26/2016 09:52 PM

Chris
'Ja dat meen ik.' zei ik tegen haar en haalde een hand door mijn haar. Ik nam nog een slok van mijn champagne, die ik nog net kon binnenhouden bij haar volgende vraag. 'Grappig, hou ik van.' zei ik en zette mijn glas weg. 'Tuurlijk niet gekkie. Maak je niet druk om wat het gaat kosten. Krijg je van me cadeau.' zei ik en haalde een hand door mijn haar.

Kailynn
Wanneer hij dat vraagt draaide ik me om maar bleef achteruit lopen. 'Nope.' zei ik met een glimlachje en draaide me weer terug om om verder te lopen. Hij vroeg me nu al teveel vragen, maar ik hoefde er in principe ook geen antwoord op te geven. Zolang ik hem niet tot mijn vijand maakte, want hij kon mijn hele leven verpesten.

Reply

walkingdead

24, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| With walkingdead

from walkingdead on 09/26/2016 10:03 PM

Jace
''Wat was haar achternaam ook alweer?'' Vroeg Elizabeth terwijl ik met mijn wijnglas tikte tegen het limoraampje.'' Kaillyn Green'' zei ze terwijl ik een nipje naam ''doe een research naar haar en stuur me al haar gegevens door.. ik denk dat we hier een uitdaging hebben.'' Zei ik ik keek op mijn telefoon en had geen berichten van mijn broertje of mijn vader gekregen. Ik nam diep adem wat waren ze toch weer close met met me.

Winttr
Ik keek hem door de war aan maar glimlachten vervolgens ''je bent een aardig persoon Chris Kingston.'' Zei ik zwakjes normale mensen zouden formeel blijven maar ik was bij iedereen hetzelfde ik hield totaal geen rekening met wie je was. Ik voelde mijn telefoon zoemen en zag dat het Franco was ik besloot het te negeren en was helemaal door Chris afgelijd.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| With walkingdead

from LostSouls on 09/26/2016 10:37 PM

Kailynn
'Hoe ging het, heb je jezelf voorschut gezet?' vroeg mijn moeder terwijl ik zag dat ze een fles drank vast had. 'Mama, je was clean!' riep ik en liep naar haar toe om de fles af te nemen. 'Afblijven! Dit is mijn fles!' riep ze keihard naar me. Ik dacht echt dat die kliniek haar had geholpen. 'Mam, laat los!' riep ik boos. Ze rukte in een keer de fles uit mijn handen en gaf me een flinke klap tegen mijn wang. Ik legde mijn hand erop. 'Prima, zuip je kapot... ik heb het loon van deze maand verdiend. Graag gedaan.' zei ik zacht met tranen van pijn in mijn ogen. Ik pakte mijn tas en liep naar buiten terwijl ik Kyle opbelde. 'Hey, met mij. Het is weer zover...' zei ik terwijl ik mijn tranen wegveegde en mijn wang probeerde te sussen door er zacht over te wrijven. Dit is weer de eerste keer sinds dat ze uit de kliniek was ontslagen dat ze aan de drank was. 

Chris
'Die mening zul je vast niet met iedereen delen.' zei ik. 'Nou hup.' zei ik en grinnikte. 'Handdoeken vind je in het kastje onder de wasbak.' zei ik en liep zelf naar de badkamer van de gastenkamer. Het was zelden dat ik meiden mee uit winkelen nam. Ik nam ze wel mee naar evenementen als armcandy, maar bij Winttr was het anders. 

Reply

walkingdead

24, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| With walkingdead

from walkingdead on 09/26/2016 11:04 PM

Jace
De dagen vlogen voorbij ik had het druk met intervieuws, shoots, gossip girl en nog meer dingen de mijn dagelijkse leven beinvloeden. Maar het einde van van september was gekomen een de  net nieuwe editie van Greys magazine was uit. Ik stond bij mijn gewoonlijke kraampje gekleed als een student om niet op te vallen ''ziet er goed uit meneer Kingston.'' Zei de krantenverkoopster knipogend terwijl ik glimlachte ''feautering Kaillyn Green and Jace Kingston summer sexy.'' Las een fangirl een stukje verder op terwijl ik mijn eigen exemplaar ook kocht ''dat meisje is wel knap nooit van haar gehoord maar ik denk dat ze net zoals Devina een misloper word.''

Winttr
In de ochtend was ik ineens naast Chris gekropen ik had een nachtmerrie hopelijk vond hij niet erg. Ik lag tegen zijn buik een beetje aan en voelde dat mijn hand warm was ik keek door mijn wimpers en zag dat hij mijn hand vast had en glimlachten in zijn slaap. Ik bloosde en sloot toen glimlachend mijn ogen.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| With walkingdead

from LostSouls on 09/26/2016 11:18 PM

Kailynn
Met een warme beker koffie in mijn handen liep ik over het park met Kyle. 'Je zal toch met haar moeten praten?' zei hij. Ik zuchtte. 'Weet ik...' mompelde ik. Ze had me gebeld de afgelopen dagen dat ik terug thuis moest komen en dat ze ongerust was. Dat het haar speet. Toch had ik niet het gevoel om naar huis te gaan. Ik ben bij Kyle gebleven. 'Misschien moet ik haar terug inschrijven bij de kliniek.' zei ik tegen hem en nam een slok van mijn koffie. Als ik even verderop een magazine zag liggen raapte ik hem van het bankje op en keek naar de foto. 'Oh mijn god, dat ben ik!' riep ik met een grijns en lachte van blijdschap. 'Met Jace Kingston.' zei Kyle. Ik lachte en omhelsde hem kort. 'Mensen gaan dit zien... gaan hun mening vormen. Wat nou als iedereen me gaat haten?' ratelde ik aan een stuk door. 'Lynn, doe eens rustig.' lachte Kyle. 'Je hebt gelijk. 1 cover van een magazine betekend niks.' zei ik en ging op het bankje zitten.

Chris
Wanneer ik wakker werd probeerde ik zo lang mogelijk uit te stellen om mijn ogen te openen. Na een tijdje moest ik er dan toch aan geloven en keek naast me. Winttr... hoe is zij in mijn bed beland? Voor de zekerheid checkte ik of we gekleed waren. Ik lag gelukkig in mijn boxershorts en zij in haar jurkje. Niet dat dat veel geheim hield, maar het zag er goed uit. In rook het ontbijt al vanuit de keuken komen. Nancy was er. Ze had het hele weekend vrij gehad en nu was ze eindelijk weer terug om haar heerlijke omeletten te maken. Ik ging op mijn zij liggen en bekeek Winttr. Nog heel even blijven liggen.

Reply

walkingdead

24, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| With walkingdead

from walkingdead on 09/26/2016 11:37 PM

Winttr
Ik werd langzaam wakker en zag dat Chris ookal een beetje wakker was.'' Ik wreef in mijn ogen en gaapte zachtjes ''goeiemorgen.'' Zei ik terwijl ik overeind kwam en er al een tijdje was. Mijn routine ging zo.. wanneer Chris weg was las ik tijdschriften die ik nog niet eens van hem had daarna ging ik naar buiten naar mensen staren. En daarna terug naar binnen om te kijken of Chris had gebeld op de huistelefoon. Ik was net een kind ookal had ik het lichaam van een goed gebouwde vrouw en het gezicht voor een typische playboy magazine. Chris was drukke man dus ik vroeg ook bijna niks Gideon zocht me ook niet het leek net of hij uit mijn leven was gezaagd. Ik rook de omletten en kreeg weer een honger aanval mijn buik boerde zachtjes terwijl ik over mijn buikje wreef ''heb je lekker geslapen?'' Vroeg ik glimlachend.

Jace
Ze waren allemaal mislopers eenmaal een shoot met mij eenmaal een stepping stone voor mij naar de top. Ik gaf het tijdschrift aan Elizabeth terwijl ze met het document over Kailynn gaf ''de intressanste dingen heb ik bij elkaar gezocht meneer kingston.'' Ik hoefde alleen het boek te bladeren en had vervolgens alles in mijn hoofd geprint.'' Ze komt uit LA maar is verhuist.. '' Als ik zie welk stadje gaat er een schok door me heen ''sirieus?'' Zei ik mijn moeder kwam daar vandaan.'' Elizabeth meld de limo dat we naar Bakersfield nummer 89 gaan.'' Zei ik '' ze was dus arm?''

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| With walkingdead

from LostSouls on 09/26/2016 11:48 PM

Chris
'Goeiemorgen.' zei ik wanneer ik merkte dat ze wakker was. 'Ik heb heerlijk geslapen, jij blijkbaar niet. Nachtmerrie gehad?' vroeg ik zacht en liet haar hand maar eens los. Ik kwam overeind. 'Ik moet vanmiddag even naar kantoor. Er is een meeting met mijn vader, broer en nog een paar belangrijke mensen. Super saai. Dus hup kom overeind. Ontbijt is bijna klaar.' zei ik met een glimlachje en trok snel een shirt aan en een joggingbroek.

Kailynn
'Ik zeg niet dat het niks betekend. Het is best een grote prestatie, maar het is pas een begin. Je moeder zal vast trots zijn wanneer ze dit ziet.'zei Kyle. Ik schudde lachend mijn hoofd. 'Het interesseert haar niet eens. Sinds ze zelf geen model meer is boeit haar helemaal niks meer. Ik wou dat mijn vader er nog was.' zei ik zacht en kwam overeind. 'Mijn moeder moet van die troep afblijven. Als ik er niet ben dan is er niemand om haar tegen te houden...'mompelde ik. 'Misschien kan ik toch maar beter terug gaan.' Kyle knikte. 'Goedzo.. Zal ik met je mee gaan?' vroeg hij. Zacht schudde ik mijn hoofd. 'Ga maar naar huis.' zei ik en glimlachte zwakjes.

Reply

walkingdead

24, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| With walkingdead

from walkingdead on 09/27/2016 12:06 AM

Jace
Als ik aanbel en gemompel achter de deur hoor frons ik. Een half dronken vrouw deed open en keek me aan ''o jij dat rotjoch uit de magazine's kom binnen je zoekt zeker mijn dochter.'' Zei ze terwijl ik het huis bekeek het was een puinhoop ''ja Mevrouw Green.. als ik u zo mag noemen.'' Niet te geloven dat mijn moeder ook in zo een apartement had gewoond ''je lijkt trouwens echt op Kyla'' zei ze terwijl ze neerplofte op een zitstoel.'' Mijn moeder?'' Zei ik fronsend '''nee je voeter'' zei ze sarcastische terwijl ze een slok nam van haar vodka.'' Kyla was een goeie vriendin van me ze had een stem van een engel.. hoe die vrouw na een lange tijd prosutitee te zijn geweest getrouwd is met John weet ik ook nie.'' Terwijl ze vage dingen zei maar ze wel klopte mijn moeder heette inderdaad Kyla en mijn vader heten ook John.'' Hoe gaat het eigenlijk met haar?'' Mijn blik werd strak ''ze is 4 jaar geleden overleden aan darmkanker.'' Zei ik terwijl ze haar Vodka fles liet vallen ''tsssk egoist John heeft me niet eens uitgenodigd voor de begravenis.''

Winttr
''Kom je vanavond welterug?'' Vroeg ik terwijl ik hem volgde met wat hij deed. En het leuk vond als Chris me hielp in de avond met puzels oplossen. We waren beide nog niet intiem met elkaar in gegaan. Van een vrouw zoals ik zou je wel verwachten dat ik gelijk het bed met je induik. Maar op de een of andere mannier was er een zweer tussen mij en Chris. Als Chris me wilde dan gaf ik mezelf ook gewoon omdat ik het gewend was om te luisteren en orders op te volgen. Ik kroop over het bed naar hem toe en ging op mijn knieeen zitten om zijn kraag netjes te doen ''zo zie je er charmant uit Christian.'' Glimlachten ik breed. Ik voelde me niet meer eenzaam.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| With walkingdead

from LostSouls on 09/27/2016 12:16 AM

Chris
'Natuurlijk kom ik terug.' zei ik met een glimlachje en haalde een hand door mijn haar. Wanneer ze mijn kraag goed deed, glimlachte ik. Nu zij hier verbleef had ik in die dagen nog geen hoeren of andere dames uitgenodigd. Dit was het langste dat ik zonder seks had gedaan in een hele lange tijd. Ik vermaakte me eigenlijk wel prima met Winttr.

Kailynn
Na een tijd lopen kwam ik thuis aan. Ik zag een limousine voor staan en herinnerde me het kenteken plaat. Ik liep snel naar binnen en trof inderdaad Jace aan. 'Wat doe je hier?' vroeg ik strak naar Jace en keek naar mijn moeder die zich had volgezopen en omringd was door legen flessen en glazen. Niemand mocht weten in welke situatie ik woonde. Dat ik niet rijk was. Als het uitkwam dat ik geen geld had zou iedereen denken dat ik de boekingen en inschrijfgeld niet kon betalen. Dan was mijn carrière over. Ik ruimde de flessen op en zette de glazen op het aanrecht. Het glas wat ze nu had gooide ik leeg en spoelde ik uit met water om het er daarna mee te vullen. 'Hier drink.' zei ik tegen mijn moeder en keek vervolgens zuchtend naar Jace.

Reply

walkingdead

24, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| With walkingdead

from walkingdead on 09/27/2016 06:15 PM

Jace

Ik glimlachten zwak maar onder die lach was een gemeen lachje.'' Ik dacht laten we het vieren je eerste magazine cover met Jace Kingston'' ik probeerde haar privé leven te negeren en was volgens mij de 1ste die deze puinhoop zag. Dit kon haar cariére vernietigen. Ik zag een foto van een model op de catwalk hangen aan de muur ''dat was ik.'' Zei haar moeder met een grom terwijl ze een sigaret opstak ik maakte een verbaast geluidje ''dus het model zijn zit in de familie?'' Zei ik zwakjes terwijl ik door mijn haren wreef mijn moeder had me Bakersfield nog nooit laten zien maar het kwam vast vanwege mijn vader. Ik weet niet eens waarom mijn vader met een prosutitee was getrouwd. Al wist Kailynn's moeder meer dan ik wist over mijn ouders ''kan ik haar meenemen?'' Vroeg ik aan Mevrouw Green '' doe wat je wilt met dat kind.'' Zei ze grof.

Winttr
Aangekleed en wel zat ik aan tafel tegenover Chris. Terwijl de huishoudster me aankeek ''nope geen prostitee'' zei ze hoofdschuddend.'' Model?'' Ik schudden mijn hoofd ''assistent van Gideon Werst.'' Ze fronste en schonk me wat melk bij ''ik dacht echt dat je een model ofzo iets was.. wat is je afkomst?'' Ik nam diep adem ''half spaans en half grieks.'' Zei ik terwijl ik op een koekje bleef kouwen mij kon je echt geen volwassen vrouw noemen ik was verlegen als fuck en was traag van begrip. Ik keek stiekem even op naar Chris elke keer als ik naar hem keek voelde ik een steek van verlangen. Ik wist zeker dat Chris wel zo zijn meisjes had hier en daar. Hij was in ieder geval anders dan Jace Kingston ''ben je goed in kaarten?'' Vroeg ze ik knikte ''mijn oudste pleegbroer runt een casino in LA.''

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  3  |  4  |  5  |  6  |  7  ...  81  |  »  |  Last

« Back to forum