ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

First Page  |  «  |  1  |  2 [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Chamare

22, female

  Level 14

Posts: 2091

Re: ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

from Chamare on 07/23/2016 08:11 PM

Jayden
Ik bedank James en wens hem ook veel plezier. Het moet voor een chauffeur ook niet altijd makkelijk zijn. Elke minuut van de dag kan iemand bellen en dan moet je aan het werk. Gelukkig heb ik een goede band met mijn chauffeur, net als met de chauffeur van Rosalie. Als James wegrijdt stort ik mijn aandacht volledig op Rosalie. Ik laat me leiden door de bewegingen van haar. Eenmaal binnen sluit ik de deur achter me. Gelukkig is het binnen een stuk koeler dan buiten. In de zomer is het hier bijna altijd wel mooi weer. Ik volg haar bewegingen en sla mijn armen om haar heupen heen. De kus beantwoord ik. "Nu hoef je me niet meer te missen." Grijns ik lichtjes. Ik laat haar langzaam weer los. Een glimlach siert mijn gezicht. Het voelt goed om Rosalie in mijn huis te zien rondlopen. Het idee om later te gaan samenwonen.. Dat hoop ik ten minste ooit te gaan doen. Een gezin stichten lijkt me ook echt geweldig. Nu nog niet, maar later. Ik wil me nu alleen maar focussen op Rosalie, mijn familie en mijn carrière. "Als het goed is ligt er nog wel een bikini." Knik ik. Ik weet het niet meer heel zeker, maar anders kunnen we zo een bikini ophalen. Haar huis is niet zo heel erg ver weg. Een keer op en neer rijden maakt mij dus niet zoveel uit. Zachtjes loop ik naar haar toe. Mijn armen laat ik van achteren om haar middel heenglijden en ik druk een paar kleine kusjes op haar wang. "Wie zegt dat het zwembad gebruikt mag worden vandaag?" Grijns ik lichtjes. Ikzelf gebruik het zwembad niet echt vaak alleen. Alleen als het heel warm is of een dag voor een belangrijke wedstrijd. Zowel het binnen- als het buitenzwembad is door de tuin niet te zien vanaf de straat. Het is dus echt een plekje waar we ongestoord kunnen zitten.
rw-co-holiday-2014-francisco-lachowski-0001.jpg

Reply

Ellytjevdb

23, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

from Ellytjevdb on 07/23/2016 10:05 PM

Rosalie
Elke aanraking van Jayden doet me goed, alsof hij iets magisch met me doet. Zijn armen rond mijn heupen, zijn lippen op de mijne, het voelt allemaal zo vertrouwd en goed aan. Op een dag weet ik dat we echt samen zullen leven, samen een toekomst kunnen uitbouwen en zelfs een familie starten, maar dat is alles is nog niet voor nu. Het is eerder een vooruitizicht om naar uit te kijken. Ik grijns lichtjes door zijn woorden. Dat is waar, maar zodra ik hier wegga, moet ik hem alweer missen. "Je zou mijn held zijn mocht je die hebben", glimlach ik. Ik weet dat hij er geen probleem van zou maken om er bij mij thuis één te gaan halen, maar dan doe ik liever iets anders dan dat ik eerst nog naar daar moet en weer terug, ook al is het niet ver rijden. Jayden slaat zijn armen langs achteren om mijn middel en zijn kusjes laten me zachtjes giechelen. "Oh? Ga je Rosie Smith weigeren gebruik te maken van je zwembad? Dat stelt me diep teleur, meneer Smith", zeg ik zo serieus mogelijk. Ik maak me los uit zijn greep en kijk hem uitdagend aan. "Ik ga die bikini zoeken en laat je meteen zien waarom hij wel gebruikt moet worden vandaag", grijns ik. Na nog een korte kus gedrukt te hebben op zijn neus, spurt ik de trap op naar boven. Eigenlijk heb ik geen idee waar ik die bikini zou kunnen vinden, maar ik gok dat hij een plaats heeft in zijn kledingkast waar er enkele verloren kledingstukken van mij in liggen. Zodra ik boven ben, loop ik rustig door de gang naar de inloopkast. "Hm", mompel ik, zoekend naar een teken van mijn kledij. "Aha", zeg ik tevreden tegen mezelf als ik inderdaad wat spullen van mezelf vind. Er ligt gelukkig ook een bikini bij, die ik meteen aantrek. Ik neem zelfs niet eens de moeite om naar de badkamer te gaan en trek hem meteen aan. Mijn andere spullen laat ik liggen en ik neem enkel mijn iPhone mee naar beneden. "Ik wist wel dat je stiekem enkele kleren van me hebt gestolen", grijns ik zodra ik weer beneden ben. "Stiekem ruik je elke avond aan mijn shirt, is het niet?" grinnik ik. 
 
Rosalie_Palvin_6.jpg 

cooltext1643255418.png

Reply

Chamare

22, female

  Level 14

Posts: 2091

Re: ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

from Chamare on 07/25/2016 06:03 PM

Jayden.
Echt een toekomst voorstellen met mijn vriendin heb ik nooit gedaan. Voor deze relatie heb ik drie andere vriendinnetjes gehad. Met alle drie de meisjes heb ik nooit echt een idee gehad over samenwonen, een gezin starten en al dat soort dingen. Met Rosalie heb ik dat wel en eerlijk is eerlijk; dat is één van de beste gevoelens die je je ooit kan wensen. "Dus als ik het goed begrijp ben ik geen held van je als de bikini hier niet ligt?" Pruil ik. Elkaar plagen speelt een grote rol in onze relatie. Aan de ene kant hebben we hele serieuze dagen met goede gesprekken, maar aan de andere kant hebben we ook hele speelse dagen waar we elkaar alleen maar plagen. Dit zou één zo'n dag kunnen zijn. Alleen maar serieuze gesprekken in een relatie.. Ik zou er niet goed van worden. Het gegiechel van Rosalie laat me zachtjes lachen. "Het spijt me, mevrouw Smith. Het zwembad is op dit moment buiten gebruik. De schuld van meneer Smith kan het niet zijn, het is vast de schuld van een schoonmaakster." Knik ik. Na haar laatste woorden neem ik plaats op de bank. Mijn iPhone neem ik in mijn handen en rustig bekijk ik een paar berichtjes. Na een paar minuutjes hoor ik voetstappen op de trap, wat betekend dat ze weer naar beneden komt. Mijn iPhone sluit ik af en ik sta op van de bank. "Elke avond? Op zijn minst drie keer op een dag." Grijns ik lichtjes. Onopgemerkt bekijk ik haar lichaam. "Je ziet er prachtig uit, Rosie." Ik druk een kusje op haar voorhoofd. Het maakt niet uit wat Rosalie zou dragen, bij alles wat ze aan heeft verbaas ik me steeds weer opnieuw hoe prachtig ze is. Ik loop langs haar heen, naar boven toe. Op een normaal tempo loop ik door naar mijn inloopkast. Van een plank haal ik de bovenste zwembroek; een witte met aan de onderkant het logo van Calvin Klein. Ik kleed me wel vaker om in mijn inloopkast, dus dat doe ik nu ook. Ik trek mijn zwembroek aan en doe mijn shirt uit. Als ik helemaal klaar ben loop ik naar beneden toe, door naar de woonkamer. "Is mevrouw Smith klaar om te gaan zwemmen?" Een grijns siert mijn gezicht, terwijl ik mijn blik op Rosalie richt.
tumblr_nzrokcptkU1sl5ttzo1_1280.jpg

Reply

Ellytjevdb

23, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

from Ellytjevdb on 07/25/2016 10:19 PM

Rosalie
"Dat klopt", zeg ik waarbij ik mijn schouders ophaal. Met mijn vinger tik ik zachtjes tegen zijn pruil lip. Ik hou ervan om Jayden te plagen en ik weet dat dat wederzijds is. Het hoort gewoon bij onze relatie, ook al kunnen we ook gewoon serieuze gesprekken voeren. Het is te zien hoe we ons alle twee voelen. Vandaag wordt niet zo'n serieuze dag, dat merk je al aan hoe we nu tegen elkaar doen. "Dan moet meneer Smith maar een nieuwe schoonmaakster zoeken", reageer ik plagend. Ik schud lachend met mijn hoofd door zijn antwoord. "Ik weet zeker dat jij er nog beter gaat uitzien", grijns ik nadat hij een kus op mijn voorhoofd heeft gedrukt. Ik ga op de bank zitten als Jayden naar boven gaat. Bij hem zal het waarschijnlijk niet zo lang duren om zich om te kleden. In de tijd dat hij boven is, scroll ik op mijn iPhone door mijn sociale media. Er zijn heel veel reacties gekomen op mijn Snapchatstory en tweet en zowat iedereen raadt het goed dat het om Jayden gaat. Zoals ik al verwacht had, staat hij al snel weer beneden. "Helemaal", grijns ik terug. "En trouwens, meneer Smith ziet er oogverblindend uit in die zwembroek", knipoog ik. Zodra ik dat gezegd heb, wandel ik lachend voor hem uit naar de tuin toe. Alles is goed afgeschermd, dus de kans dat er iemand een foto kan maken is erg klein. Gelukkig maar. Vrolijk wandel ik over de stenen naast het zwembad. Ik loop een eindje om het zwembad heen, zodat de kans dat Jayden me erin duwt iets kleiner is. Mijn tenen stop ik in het zwembad om te zien of het niet te koud is om er in één keer in te springen. "Heb je enkele handdoeken?" vraag ik. Ik kijk hem waarschijnlijk oncharmant aan aangezien de zon in mijn ogen schijnt en ik ze half dicht moet knijpen.

Rosalie_Palvin_7.jpg 

cooltext1643255418.png

Reply

Chamare

22, female

  Level 14

Posts: 2091

Re: ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

from Chamare on 07/28/2016 08:08 PM

Jayden.
Door de hitte ben ik ook wel aan een heerlijke duik in het zwembad toe. Verkoeling zoek ik vaak op, terwijl ik ook van de hitte kan genieten. Liever heb ik de zomer, dan is er ook meer te doen. Bovendien is er dan ook vakantie dus kan ik weer veel tijd met familie en vrienden doorbrengen. "Ik heb al een nieuwe schoonmaakster gezocht, hoor. Ze heet Rosalie Palvin, maar noemt haarzelf liever Rosalie Smith." Knik ik grijnzend. Rosalie plagen is wel één van mijn vele hobby's. Zo lang ik niets van haar hoor, vindt ze het ook niet erg. Natuurlijk word ik ook weer terug geplaagd en zo wordt het wel verdeelt. Af en toe zijn serieuze dagen ook heel erg fijn, maar vandaag niet. Ik luister naar de woorden van Rosalie. Met een lichte grijns kijk ik haar aan. "Ja? Ben ik goedgekeurd als model? Ik bedoel, ik kan zo een modeshow lopen, hoor. Ik ben een ervaren persoon met hakken." Grijns ik. Rustig loop ik achter Rosalie aan. Al haar bewegingen volg ik. Het water is als het goed is op de juiste temperatuur, door verschillende apparaten wat daar voor zorgen. Ik knik op haar vraag en loop naar binnen toe, naar het binnenzwembad. Daar haal ik uit een kastje twee grote handdoeken. Gelukkig liggen er hier nog een paar, anders moet ik helemaal naar boven lopen. Met de handdoeken in mijn hand loop ik terug naar buiten toe. De handdoeken leg ik op een ligbed. "Ga je nog zwemmen of durf je niet meer? Ik heb misschien wel zwembandjes voor je?" Grijns ik naar haar.
uwhq92-l-330.jpg

Reply

Ellytjevdb

23, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

from Ellytjevdb on 07/28/2016 10:06 PM

Rosalie
Ik reageer maar niet op zijn woorden, maar rol enkel met mijn ogen. Hij is weer in zijn typische plaagbui die hij wel vaker heeft. Op zo'n momenten kan het ene na het andere grapje gewoon over zijn lippen rollen. "Ohja? Dan wil ik je dat wel eens zien doen hoor. Eens zien wie die hakken het langste volhoudt", plaag ik hem. Jayden ziet er helemaal niet verkeerd uit en ik weet zeker dat hij het ook zou kunnen maken in de modewereld. Ik hoop zelfs stiekem dat we ooit samen een shoot zouden kunnen doen. Dat is toch iets waar je later op terug kan kijken. Jayden loopt naar binnen om enkele handdoeken te halen en in die tijd ga ik op de rand zitten, met mijn voeten in het water. Het water voelt lekker aan, niet te warm maar ook zeker niet te koud. Al snel komt hij terug met twee handdoeken in zijn handen. Door zijn woorden begin ik te lachen. Bang om in het water te gaan ben ik niet, maar het zal toch even koud zijn. "Anders kan jij gewoon mijn grote zwemband zijn?" grijns ik. Ik sta op van de rand en stap naar hem toe. Ik weet dat het onzin is en dat het me toch nooit gaat lukken, maar toch ga ik proberen om hem in het water te duwen. Ik neem zijn hand vast en probeer hem naar de rand van het zwembad te lokken. Zelf probeer ik bij het water vandaan te blijven, anders weet ik dat hij me voor zal zijn en dat ik in het zwembad beland in plaats van hijzelf. "Heb ik je trouwens al gezegd dat je er echt goed uitziet in die zwembroek", probeer ik hem te verleiden. "Echt een euh.. mooie kleur die bij je ogen past", praat ik verder. Ik zoek een goed moment om hem een duw te geven, al is die er eigenlijk nooit.
 Rosalie_Palvin_8.jpg

cooltext1643255418.png

Reply

Chamare

22, female

  Level 14

Posts: 2091

Re: ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

from Chamare on 10/23/2016 12:47 PM

Jayden.
Terwijl ik met mijn hand over mijn buik heen wrijf loop ik wat meer naar het zwembad toe. Als ik geen shirt aan heb is het een tik van me om met mijn hand over mij buik heen te wrijven. Het slaat nergens op, maar toch. "Dat is niet eerlijk, Rose. Ik ga jou ook niet vragen om een potje voetbal te doen." Grijns ik terug. Rosalie is een ervaren persoon op hakken. Eén keer heb ik haar hakken aangehad. Misschien hield ik het twee seconden vol, meer ook niet. Voetbal is dan weer iets waar ik Rosalie een keer voor heb uitgedaagd. Zoals verwacht heb ik gewonnen. Logisch, dat is mijn baan. "Ik, jouw grote zwemband? Heb ik een dag vrij en dan moet ik nog werken ook zeker!" - "Er liggen genoeg opblaasbanden en bedden in het hokje." Plaag ik haar. Als ze opstaat voel ik de bui al hangen. Altijd als we bij elkaar zijn en gaan zwemmen lukt het me sowieso één keer om Rosalie het water in te duwen. Gelukkig voor mij is het niet wederzijds. Ik ben te sterk of Rosalie is te slap. Op een rustig tempo laat ik me meetrekken naar het zwembad. "Hmm.. Volgens mij wel." - "Bedankt." Knik ik lachend. 
brep001.jpg 

Reply

Ellytjevdb

23, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

from Ellytjevdb on 10/26/2016 03:50 PM

Rosalie
Ik loop heel erg vaak op hakken, dat is ook logisch en wordt van je verwacht als je model bent, Jayden houdt dat echt niet lang vol. Voetballen is zijn job, dus is het logisch dat hij daar weer beter in is dan ik. We hebben ooit eens geprobeerd een wedstrijdje te houden en natuurlijk is hij gewonnen. Ik moet lachen om zijn opmerking. "Ik heb ook een dagje vrij en moet toch ook op jou letten, alsof dat niet werken is", werk ik terug. Zometeen zal ik waarschijnlijk wel iets gaan halen om op te liggen, eerst moet ik mijn missie voltooien. Ik merk nu al dat het me niet zal lukken, maar ik kan proberen toch? "Kan je niet voor één keer meewerken?" vraag ik nu met een nep kwade blik. Ik probeer hem zo serieus mogelijk aan te kijken en ondertussen het zwembad in te duwen. "1, 2, spring!" roep ik terwijl ik korte duwtjes geef. "Jayden", klaag ik op een zielige toon.

Rosalie_Palvin_9.png 

cooltext1643255418.png

Reply

Chamare

22, female

  Level 14

Posts: 2091

Re: ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

from Chamare on 02/01/2017 07:18 PM

Jayden.
Toch voelt het wel weer fijn om een keertje een dag vrij te hebben. De laatste tijd is alles zo druk. Een vrij weekend is er niet meer bij. Dat kan je verwachten bij een leven als voetballer, maar altijd makkelijk is het niet. Ik vind het fijn dat er toch nog mensen zijn die dat begrijpen. Mensen zoals Rosalie. De meeste mensen kunnen zich niet eens voorstellen hoe het is.. "Ik ben éénentwintig. Daarmee ben ik officieel volwassen en dus moet ik op jou letten. Ik moet zeggen dat het behoorlijk zwaar werk is." Grijns ik lichtjes. Vaak zijn er dit soort kleine, grappige discussies. Haar geduw en getrek laat me zachtjes lachen. Het zou Rosalie niet snel lukken om mij in het zwembad te laten belanden. Elke keer als we gaan zwemmen wordt het geprobeert, maar niet vaak is het gelukt. "Meewerken? Wat is dat...?" Plaag ik haar. Ik draai me om naar Rosalie en  til haar op. "Dus, het is kiezen of delen. Of je gaat heel veel lieve woordjes zeggen of Rosalie belandt in het water." Glimlach ik tevreden.
npbh06-l.jpg

Reply

Ellytjevdb

23, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: ORPG || Being a famous couple isn't easy (18+)

from Ellytjevdb on 02/05/2017 12:56 PM

Rosalie
Dit dagje vrij doet me echt goed. Even weg van alle drukte, verplichtingen, gillende mensen, brede bodyguards, glitterende pakjes, fotografen en ga zo maar door. Begrijp me niet verkeerd. Ik hou ervan om op te foto te gaan met mijn fans of om handtekeningen uit te delen, maar soms wordt het me allemaal een beetje te veel. Op die momenten mis ik Jayden dan ook het meest. Wanneer ik 's avond uitgeput thuiskom en kan beginnen huilen. Ik slaak een kort gilletje als Jayden me optilt. Waarschijnlijk beland ik in het water, wat ik ook doe of zeg, het heeft dus geen enkele zin om iets te proberen. Het is beste is dus om hem mee te krijgen in mijn val. "Jayden, ik hou toch zoveel van je. Je ziet er supergoed uit in die zwembroek van je. Ben je soms afgevallen? Je spieren komen nog beter uit", begin ik te slijmen. Ik vind het best wel grappig om samen met hem gek te doen. We hebben niet veel tijd voor dit soort momenten, dus geniet ik er altijd met volle teugen van. "Jayden is lief, leuk, aardig, knap, gek, knap, stapgelgek op Rosalie, een fantastische voetballer..." ga ik verder.

Rosalie_Palvin_10.png 

cooltext1643255418.png

Reply
First Page  |  «  |  1  |  2

« Back to forum