Orpg // Writer4ever

First Page  |  «  |  1  ...  7  |  8  |  9  |  10 [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Aimee

-, female

  Level 13

Posts: 825

Re: Orpg // Writer4ever

from Aimee on 06/29/2018 05:19 PM

Nina
Ik glimlach even en knik. "Dankje" zeg ik maar en kijk hem na. Ik vraag me wel af wat hij vanavond dan gaat doen. Ik zucht even en ga dan maar naar de kamer van Jack. Ik klop aan en vrij snel doet hij open. "Hey" glimlach ik en kijk hem aan. Ik hoor verderop in de gang ook mensen praten en ik kijk even wie het zijn. Als ik Kaat bij Reece naar binnen zie gaan, zucht ik even en loop de kamer van Jack in. "Dus, welke film wil je kijken?" Vraag ik en ga op het bed tegenover de tv zitten.

Luke
Ik glimlach even en ga op de kruk naast haar zitten. Ik bestel een biertje en kijk naar haar. "Reece zal ook wel een meisje op onze kamer hebben, dus ik heb nergens om heen te gaan. Wij kunnen wel samen chillen?" Stel ik voor en glimlach even. "Misschien een filmpje kijken?" Zeg ik en neem een slok bier.

Reply

Writer4ever

23, female

  Level 16

Care Team

Posts: 1665

Re: Orpg // Writer4ever

from Writer4ever on 06/30/2018 05:49 PM

Emeli
"Dat zouden we kunnen doen," antwoord ik droogjes en denk na over de opmerking die hij net maakte. Reece zal vast wel een meiske op hun kamer hebben. Meent hin dat of is het gewoon een excuus om op onze kamer te komen? Want ik zou het erg vinden voor Nina moest het echt zo zijn. Hoewel zij ook wel gewoon naar een andere jongen toe is. Ik haal een hand door mijn haren heen en neem een grote slok van de cocktail. Hij is best lekker.

Reece
"Wat kom je doen?" vraag ik een beetje afstandelijk. "Ik dacht dat je misschien wel wat gezelschap kon gebruiken," antwoord ze en kijkt me breed glimlachend aan. "Oh nou, okee, is goed," zeg ik en ga op het bed tegenover haar zitten. Ze ziet er wel goed uit, dat kan ik niet ontkennen. "Luke loopt vast de hele avond achter Emeli aan, dus ik denk dat we alleen zijn," zeg ik glimlach naar haar. Er verschijnt een brede grijns op haar gezicht. Ze ziet er iets te blij uit.

Reply

Aimee

-, female

  Level 13

Posts: 825

Re: Orpg // Writer4ever

from Aimee on 06/30/2018 05:55 PM

Nina
Ik kijk even naar Jack die naast me komt zitten en de afstandsbediening pakt. Ik mag een film uitkiezen en ik klik maar een random film aan die me wel leuk lijkt. Ik voel dat hij zijn arm om me heen legt en ik ga glimlachend wat tegen hem aanliggen. Ik voel me wel een beetje schuldig tegenover Reece, maar dan bedenk ik me dat Kaat bij hem op zijn kamer is. Ze zullen ondertussen al wel aan het zoenen zijn. Blijkbaar betekende ons moment niks voor hem...

Luke
Ik lach zacht als ze zo droogjes reageert en ik neem een slok bier. "Hm, lekker enthousiast ben je" grinnik ik en pluk een beetje aan het etiket van mijn flesje bier. "Heb je al iemand op het oog?" Vraag ik dan maar aan haar. Wie weet,misschien heeft ze al wel van alles met een andere jongen gedaan en vind ze mij alleen maar irritant.

Reply

Writer4ever

23, female

  Level 16

Care Team

Posts: 1665

Re: Orpg // Writer4ever

from Writer4ever on 07/02/2018 07:05 PM

Reece
Ik praat wat met Kaat en het is wel gezellig, maar ze is niet zo leuk als Nina. Ze is iets te meisjesachtig naar mijn zin. Hoe hard ik ook proberen, het is nogal moeilijk om haar uit mijn kamer te krijgen. "Ik ga maar eens terug naar mijn kamer," zegt ze eindelijk nadat ik zo afstandelijk mogelijk heb gedaan. "Is goed, tot morgen," zeg ik en geef haar een kus op de want als ze naar me toe komt. Wanneer ze eindelijk de deur uit is laat ik me achterover op bed vallen. Die meid is erg vermoeiend om naar te luisteren.

Emeli
Ik lach even als hij vraagt of ik al iemand op het oog heb. "Alle jongens lijken me wel interessant, behalve die ene Luke, hij lijkt me niet echt leuk," zeg ik om hem te plagen. Het werkt dus duidelijk wel een beetje om droog te reageren. Ik zou het natuurlijk niet erg vinden als hij even bij ons op de kamer komt, lijkt me zelfs best gezellig.

Reply

Aimee

-, female

  Level 13

Posts: 825

Re: Orpg // Writer4ever

from Aimee on 07/02/2018 07:36 PM

Nina
Jack en ik kijken een tijdje naar de film, maar hij is nogal saai. Halverwege zet Jack de film op pauze en draait zich naar me toe. "Het is een beetje een saaie film, maar gelukkig weet ik iets veel leukers te doen" zegt hij grijnzend en leunt al naar me toe. Ik slik even en duw hem een beetje van me af. "Je bent een leuke jongen Jack, maar dit gaat me toch iets te snel" zeg ik en zucht even zacht. "Ik ga maar eens naar mijn kamer. Ik ben ook best wel moe, dus ik ga slapen denk ik. Ehm... ik zie je nog wel een keer" zeg ik en loop dan snel zijn kamer uit.

Luke
Ik lach zacht als ze dat over 'ene Luke' zegt. "Nou, dan ga ik maar weer" zeg ik lachend en sta op. Ik ben wel benieuwd hoe ze hierop gaat reageren. Zou ze zeggen dat ik moet blijven? Misschien stelt ze wel voor om naar haar kamer te gaan.

Reply

Writer4ever

23, female

  Level 16

Care Team

Posts: 1665

Re: Orpg // Writer4ever

from Writer4ever on 07/02/2018 07:46 PM

Reece
Ik lig maar wat in mijn bed naar het plafond te staren en te denken over hoe Nina het zou hebben met Jack. Misschien zitten ze elkaar wel te zoenen en zoent hij wel veel beter dan mij. Ik heb nu echt nood aan mijn gsm, gewoon om er een beetje op rond te snuffelen. Kijken wat andere mensen aan het doen zijn.

Emeli
Ik wacht heel even met wat te zeggen en kijk hem aan als hij op staat. Dan begin ik te lachen en neem zijn arm vast. "Dan ga ik met je mee," zeg ik en glimlach naar hem. Ik weet niet naar waar we dan precies gaan, maar ik ben de bar toch al een beetje beu. Ik drink de rest van de cocktail in een keer leeg, wat misschien niet het aller slimste idee is, maar het moest nu eenmaal even snel gaan.

Reply

Aimee

-, female

  Level 13

Posts: 825

Re: Orpg // Writer4ever

from Aimee on 07/02/2018 08:12 PM

Nina
Ik sta buiten Jacks kamer even om me heen te kijken. Ik heb nog helemaal geen zin om al te gaan slapen, maar ik had gewoon een excuus nodig om bij Jack weg te kunnen komen. Ik besluit maar naar de woonkamer te gaan. Daar zitten een paar andere mensen. Ik ga maar op één van de banken zitten en kijk een beetje naar de tv die aanstaat.

Luke
Ik glimlach breed als ze dat zegt en ik kijk naar hoe ze die cocktail in één keer naarbinnen giet. "Zo,is het lekker?" Vraag ik lachend aan haar. Ik loop dan met haar mee de bar uit. "Zullen we een film kijken?" Vraag ik aan haar en loop al met haar naar de gang met slaapkamers.

Reply

Writer4ever

23, female

  Level 16

Care Team

Posts: 1665

Re: Orpg // Writer4ever

from Writer4ever on 08/02/2018 10:02 PM

Reece
Ik beslis dat ik maar eens vroeg in bed kruip, aangezien vandaag best een vermoeiende dag was. Ik slof naar de badkamer toe en trek mijn pyjama aan. Ook poets ik nog snel mijn tanden en dan ga ik maar weer in bed liggen. Het duurt even voordat ik in slaap val.

Emeli
"Zeer lekker," antwoord ik lachend en ga achter hem aan naar de kamers toe. "Is goed voor mij, op mijn kamer?" Ik ga er namelijk nog steeds van uit dat Nina daar toch niet gaat zijn. Reece daarentegen heb ik wel richting zijn kamer zien gaan en ik wil niet op een gênante situatie uitkomen.

Reply

Aimee

-, female

  Level 13

Posts: 825

Re: Orpg // Writer4ever

from Aimee on 08/03/2018 09:49 PM

Nina
Ik blijf gewoon op de bank zitten en drink wat van mijn biertje terwijl ik tv kijk. Langzaamaan gaat iedereen de woonkamer uit richting de slaapkamers, maar ik blijf gewoon zitten. Ik zet het lege flesje op het tafeltje bij de bank. Na een tijdje tv kijken val ik op de bank in slaap.

Luke
Ik grijns even klein om haar voorstel en knik dan. "Ja is goed" zeg ik en loop met haar mee naar haar kamer. "Kies jij maar iets uit" zeg ik als we eenmaal op haar bed voor de tv zitten. Ik wil wel mijn arm om haar heen leggen, maar ik wil ook weer niet te opdringerig zijn.

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  7  |  8  |  9  |  10

« Back to forum