ORPG//: Leena6

First Page  |  «  |  1  ...  16  |  17  |  18  |  19 [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Leena6

from Justfororpgs. on 12/13/2017 11:04 PM

Fay
Ik knik en kies een goede wijn uit die wel bij het eten past. Als ik er een heb gekozen loop ik mee naar boven toe. Ik schrik als ik de stem hoor en knik even “ vader “ zeg ik en hou de fles omhoog. “ we willen natuurlijk geen verkeerde wijn bij het eten. En wie kan er noi beter een kiezen dan ik? “ het is alleen zo koud en grill beneden dus Ryder hielp me de weg te vinden zoals hij zegt “ knik ik. Als hij zegt dat ik mijn moeder beter kan helpen knik ik “ daarom zocht ik de wijn al “. Ik kijk m’n vader achterna en lach zacht “ het komt wel goed “! Glimlach ik. “ hm ik ben bang van wel maar ik kan je niet tegen jouden “ grinnik ik en loop dan weer terug naar de keuken.

Reply

Leena6

23, female

  Level 13

Posts: 1900

Re: ORPG//: Leena6

from Leena6 on 12/13/2017 11:21 PM

Ryder

Ik zit op een stoel, me te vervelen terwijl het hoofd van de wachters alles uitlegt. "Dus," zeg ik uiteindelijk. "Als er niemand gewond raakt hebben we het goed gedaan." Hij kijkt me twijfelend aan maar knikt dan. "Oke , dus gewoon zorgen dat er niemand vermoord, aangevallen of wat dan ook wordt." Terug knikt hij.Nu alleen met een niet zo apprecierende blik. Hij kon het blijkbaar niet hebben als iemand zijn lange uitgebreide uitleg in een paar zinnen samenvatte. "Prima. Ik zal er zijn. Mogen wij ook mee eten?" vraag ik uiteindelijk. De blik van de hoofdwachter is bijna dodelijk. "Oke oke, begrepen sir." zeg ik en ik loop terug de gang op tot ik de keuken instrompel. Een geur van goed eten komt me tegemoed. "Het ruikt geweldig mevrouw." zeg ik zo beleefd mogelijk tegen de koningin. Ik grijns even als ik Fay zie en loop er subtiel heen. Ik neem een stuk van het dichtsbijzijnde voedsel. Het was een wortel. "Gezellig hier." mompel ik.

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Leena6

from Justfororpgs. on 12/14/2017 11:36 AM

Fay
Ik snij rustig het brood voor de lunch van het personeel en leg het op een grote schaal. Ik kijk om als ik een bekende stem hoor en glimlach klein als ik zie dat het Ryder is. Ik schud lachend ongezien m’n hoofd, slijmbal. Ik gooi de laatste groente in de soep en kijk hoe Ryder mijn kant op komt lopen en een wortel pakt. “ He meneer Woods, jij krijgt zo te eten hoor en daar zit genoeg wortelen in “ grijns ik en laat het personeel de soepen en het brood meenemen naar de eetzaal voor het personeel “ je eten staat klaar “ glimlach ik.

Reply

Leena6

23, female

  Level 13

Posts: 1900

Re: ORPG//: Leena6

from Leena6 on 12/16/2017 10:15 PM

Ryder

Ik bijt nog een stuk van de wortel en kijk haar grijnzend aan. "Er kunnen nooit genoeg wortelen inzitten." Mompel ik. "Je eten staar klaar." De zin die ik zo vaak mogelijk wou horen... eten, voor mij. Grijnzend kijk ik fay aan , knik en zeg dan heel snel :"dankje, honger, ik eten, bye" zo snel dat het bijna een woord klonk. Oke misschien was dit niet beleefd , maar ik verging van de honger. Ik glimlach nog snel en loop er dan vandoor, naar waar het personeel eet. Met de halve wortel in mijn hand loop ik achter de soepen aan en probeer zo snel mogelijk iets van eten te bemachtigen.

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Leena6

from Justfororpgs. on 12/16/2017 10:29 PM

Fay
'' Ik dacht dat je meer een vlees eter zou zijn dan groente '' grijns ik even. Ik ruim intussen mn spullen op en kijk lachend naar hem om zijn zin. Ik kijk hem lachend na en zie wat ander personeel raar kijken naar wat Ryder zegt. Ik haal mijn schouders op '' Ik heb nooit gezegd dat jullie mij met u of andere edelen namen moeten aanspreken '' zeg ik en kijk even om me heen '' Er moet nog genoeg gebeuren voor morgen '' zeg ik en laat mn spullen liggen, knoop mn schort los en loop even langs de zaal waar ik iedereen zie eten en glimlach even. Ik pak mn soort van jas en ga dan weer door naar buiten toe.  

Reply

Leena6

23, female

  Level 13

Posts: 1900

Re: ORPG//: Leena6

from Leena6 on 12/17/2017 06:37 PM

Ryder

Gulzig eet ik de soep en het eten op. Ik had nog nooit zo veel gegeten in mijn jonge leven. Meetsal was ik altijd te laat en was er niet veel over. Ik vergat de tijd altijd tijdens het rijden. Maar nu dat ik een wachter was , was dat gelukkig niet het geval en at ik alles op. Een paar werknemers kijken me even verbaasd aan. "Honger?" vraagt eentje en ik knik als een blij kind die net een snoepje kreeg. Met een voldaan gevoel zet ik mijn kom weg en zucht. Ik kan hier zeker aan wennen.  

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Leena6

from Justfororpgs. on 12/29/2017 11:49 PM

Fay
Zuchtend stap ik naar buiten en kijk even verveeld om me heen. Nu Ryder als wacht werkte leek het alsof ik hem bijna nooit meer zag, ookal is hij nog niet zo heel lang wachter. Ik loop naar de stallen toe en glimlach als er nog niemand is en nog aan het lunchen zijn. Zo had ik geen excuus nodig om hier te zijn. Ik stap een stal in en ga op de grond zitten bij het paard dat hier geknield ligt en begin hem zachtjes te kriebelen. “ we gaan weer eens snel een rondje wandelen “ mompel ik tegen hem.

Reply

Leena6

23, female

  Level 13

Posts: 1900

Re: ORPG//: Leena6

from Leena6 on 01/01/2018 10:05 PM

Ryder

Ik heb mijn buik rond gegeten en een zucht ontsnapt mijn lippen. Ik had nog nooit zo veel op gekregen als nu. Gelukkig loop ik door de gangen , nagenietend van het eten. Goed aan het opletten was ik niet , tot ik een bekende stem hoor. Iets te bekend naar mijn goesting. Wanneer ik de hoek omsla zie ik hoe Claire tegengehouden wordt door een onbekende. "Ryder." zegt ze , deels opgelucht. Ze kijkt de man aan die haar aan de arm vasthad. "Wat moet dit voorstellen?" vraag ik en ik kijk de man dreigend aan. "Rustig pup." gromt hij. "Woods hou je hier buiten." mompelt het mesije. "Laat haar los." zeg ik en blijf de man aankijken. En pas dan herken ik hem. "Wat doe je uberhoupt hier in het kasteel? Was de vorige poging hier een scene te schoppen niet genant genoeg?" Hij laat Claire los en komt dichter naar me toe. "Alleen omdat jij zo'n spelbreker moest zijn." Zegt hij. "Gouden tip , deze keer blijf je beter gewoon braaf langs de zijlijn." En hij is weg. Ik kijk de dienstmeid vragend aan. "Wat wou hij?" Ze schudt even haar hoofd. "Niets. En jij kan je er beter niet mee beomoeien. Dit is veel groter dan jou of jou pack. Dit gaat over zo veel meer dan jou hoofdje weet." Ze loopt langs me voorbij en ik draai me om. "Maar leg het dan uit." "Ryder. Laat het los, anders onderteken je nog eens je eigen dood." 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  16  |  17  |  18  |  19

« Back to forum