ORPG|| With walkingdead

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  ...  81  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

ORPG|| With walkingdead

from LostSouls on 09/21/2016 11:52 PM

Nieuwe ORPG, Gaan we weer
Zelfde regels.

Kailynn Green - 20 
&
Chris Kingston - 21

ORPG_K.jpg

ORPG_GUY.jpg

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| With walkingdead

from walkingdead on 09/22/2016 12:21 AM

Jace Kingston

''Voor Men's health komt op 29 oktober wel uit'' zei ik tegen mijn secataresse terwijl ze al mijn business op orde zette. Nu het uit was met Devina waren er viel intervieuws deze komende dagen. Ik en Devina hadden meer een relatie voor de fans aangezien zij een model en actrice was en de krantenkoppen en fans ons een soort van shipte waren we gedwongen om te daten. In ieder geval ze was goed in bed ''alles is op orde Jace voor je broer ook al weet niemand waar dat scharminkel uithangt.''  Ik nam diep adem en stroopte mijn mouwen op ''was vader maar meer met hem bezig.;;'' Zuchten ik zacht terwijl ik met een hand door mijn haar glee ''die fotoshoot met pemimovia gaat door toch'' Elizabeth knikte terwijl vanavond het celeberity feest was natuurlijk dezelfde gezichten zou je weer zien van vogeu naar chanel en van chanel naar David Beckham. Hoevaak was ik wel niet gevraagd door de Beckhams? Zins onze moeder overleden was aan kanker was onze vader niet meer hetzelfde hij was vaak met vrouwen en op zogenaamde zakenreisjes waardoor mijn kleine broertje.. nou ja op mijn vader begon te lijken. Alles werd betaald voor ons onze zakenreisjes kleding villa's prosututees (schrijf het woord echt verkracht), drank en drugs werd daar ook bij mee geteld ik rook zelf weed maar slik geen pillen. Ik wist niet of ik toe was aan drank en feesten vrouwen waren ook niet mijn prioriteit meer mijn fans te tevreden houden. En voorlopig geen relaties.....
hott.jpg
Wintrr
''Winttr poets mijn schoenen voor vanavond.'' Zei Gideon terwijl hij zijn blouse aantrok en met een sigaret tussen zijn lippen zijn stropdas goed zetten. Ik trok zijn laken dichter tegen mijn naakte lichaam aan zei niks. De klappen tijdens het seks begonnen langzaam blauw te worden.'' Natuurlijk Gid'' zei ik zacht terwijl ik overeind kwam en mijn lingerie en jurk aantrok.'' Braaf'' zei hij grijnzend terwijl ik mijn haar naar achter sloeg ''moeder mag niet weten dat Winttr onder mij heeft gelegen want wat er gebeurt met winttr is de zweep'' neuriede Gideon terwijl ik zijn schoenen begon te poetsen blijf emotieloos Winttr alleen zo red je het in een rijke familie. Ik nam diep adem je hebt gelijk Ada ze lijken aardig.'' Hoe komt het toch dat je zo mooi bent maar zo lelijk en saai bent van binnen Winttrtje?'' Eigenlijk was mijn naam Whitney maar Winttr paste beter bij me volgens Franco Gideon's oudere broer die al uit was ik miste hem hij was wel aardig en beschermde me tegen Gideon.'' Ik vraag je wat stomme hoer!''
mooi_kan_ik_gebruiken_voor_de_base_van_een_anime_meisje.jpg

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| With walkingdead

from LostSouls on 09/22/2016 12:46 AM

Chris
Na nog een hijs te hebben genomen van de joint trok ik mijn blouse aan. Het had zo zijn voor- en nadelen om beroemd te zijn en heel veel geld te hebben. 'The money will be send to your boss, Tiffy. You can go.' zei ik tegen de prostituee die haar jurkje aantrok knikte en vertrok. Met open blouse liep ik naar de keuken van mijn penthouse. Eigenlijk had ik vandaag bij Kingston agency moeten zijn, maar ik was niet in de mood. Vader was waarschijnlijk toch niet aanwezig, intervieuws geen behoefte aan en het gezeik van de secretaresse ook niet. Ik schonk een glas bourbon in en dronk er een klein slokje uit. Ik nam mijn baan heus wel serieus. Ik was veel gevraagd model, maar dat betekent niet dat ik alles aan nam. Hoe minder ik aannam hoe meer belangstelling zou komen om me te boeken. Al nam ik toch al meer aan dan ik eerst deed. Zuchtend keek ik het penthouse rond. Het was eigenlijk best een rommel, maar dat was voor de hulp.

Kailynn
Zuchtend plofte ik neer aan de keukentafel. 'Het kan toch niet zo moeilijk zijn om klussen te vinden.' mompelde ik in mezelf. 'Je zou moeten verder studeren. Aan het modellen leven heb je helemaal niks.' zei mijn moeder vanaf de bank terwijl ze een sigaret opstak. Ik schudde mijn hoofd. Ik ging eraan kapot als ik zag hoe slecht het met haar ging. Sinds papa stierf is niets meer hetzelfde. Ik miste hem nog iedere dag. 'Er is een feest vanavond. Als ik daar socialize komt het vast goed.' zei ik en kwam weer overeind. 'Als ze je er niet uit zetten.' zei mijn moeder. Ik schudde mijn hoofd. 'Als ik het niet kon had ik mijn opleiding niet gehaald.' zei ik. Af en toe maakte ze me alleen maar onzeker. Mijn moeder was zo een beeldschone vrouw. Vooral toen ze nog niet aan de drugs had gezeten. Nu het bij haar fout was gegaan stampte ze mij ook helemaal de grond in. Ze wou niet dat ik model werd, maar het is altijd al mijn droom geweest.  

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| With walkingdead

from walkingdead on 09/22/2016 08:35 PM

Jace

Ik woonde in een simpele apartement met een kantoor voor Elizabeth die al ergens in de dertig was. Ik was kind model geweest en Elizabeth was zo mijn plannenmaakster vanaf toen ik 10 was zonder haar wist ik echt niet hoe ik door mijn modellen leventje kwam. Ik besloot mijn kleine broertje te bellen terwijl Elizabeth een limo regelde voor vanavond. Ik en Chris hadden minder contact door onze verschillende aanbiedsies ik wilde echt de top bereiken met model zijn en hij was meer laat het maar allemaal op me afkomen type. Vroeg was hij nooit zo maar zins moeder was overleden deed hij anders. Ik bleef gewoon mezelf.. maar van binnen was ik teleurgesteld dat onze levens verschillend liepen. Vader liet minder van zich horen al stortte hij wel elke maand een zakcentje op onze gold cards. Ik was meer vaders kindje maar dat kwam ook gewoon door dat ik de lucht in geprezen werd door hem. Vanavond zou ik Chris weer zien en Devina natuurlijk ook allemaal the same faces geen eentje boeide me echt.

Winttr
Ik keek toe hoe Gideon een gesprek voerde met zijn styliste Danny, vanaf het moment dat ik Danny zag wist ik dat Gideon ook homoseksuele gevoelens deelde. Ik wist hoe erg zijn vader hier op tegen was dus daarom gebruikte hij me om een beetje hetero gevoelens te krijgen hij voelde zich waardig wanneer hij mij had geneukt. Al werkte ik niet mee en voelde ik niks met alles wat hij deed liefde bedrijven kende ik  niet.'' Winttr schrijf alles op en een beetje snel graag vanavond komen de meest grootste agency's en ik moet gezien worden'' zei hij kakkerig Gideon was knap dat gaf ik toe maar hij was rotter dan Donald Trump. Ik schreef alles op terwijl ik mijn brilletje wat meer op mijn neus duwde en mijn inkijk een beetje te zien was ik leek echt op een waardige assistente. Zins ik was opgegroeid met de familie Werst had ik van alles mee gemaakt Gideon die zo wat in elkaar geslagen werd door zijn vader omdat hij met barbies speelde en te lang naar een jongen keek. Zijn vader nam me als kind altijd als voorbeeld ''meisjes zo als Whitney zijn goed voor je grote borsten en zachten handen Gideon!'' Soms blijf ik denken dat ze me alleen in de familie hebben genomen om Gideon van zijn gevoelens voor jongens af te helpen. Grote borsten.. daar stond ik bekend om tjeez wat miste ik Franco de normale Wats. En de gene waar ik nog steeds gevoelens voor had.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| With walkingdead

from LostSouls on 09/22/2016 08:53 PM

Chris
Langzaam nam ik nog een hijs van mijn joint en hoorde de telefoon overgaan. Ik zag op het schermpje dat het Jace was en nam op. 'Ey, Jace. What's up?' vroeg ik terwijl ik nog een hijs nam. Met de telefoon tegen mijn oor liep ik naar de keuken waar ik mijn glas Bourbon nam en ermee op de bank ging zitten. Zo vaak belden we niet. Al wou ik dat het wel zo zou zijn. Jace had het veel te druk, net als vader. Ze interesseerde zich vrij weinig in mij. Vader sowieso en Jace... Jace vond zijn modellen werk belangrijker dan mij. Ik snapte het wel. Hij moest het werk van vader voortzetten wanneer hij aftrad als hoofd van Kingston Agency, maar wie verkiest nou werk boven bloed eigen familie? 'Als het over die meeting van gisteren gaat... sorry dat ik er niet was. Ik had andere bezigheden.' zei ik en nam een nipje van mijn bourbon waarna ik een hijs nam van de joint.

Kailynn
Eenmaal op mijn kamer nam ik de DVD's van mijn moeder haar werk erbij. Ze was echt mijn grote voorbeeld. Toen ze nog model was. We woonden samen met pap in een van de grootste huizen van LA. Nu woonden we in bakersfield... Wie woont er nou in Bakersfield? Mam had al haar geld en dat van pap weggegooid door het kopen van drugs, sigaretten en alcohol. Af en toe nog gokken. Wie kon haar dan uit de goot halen om 3 uur 'snachts? Ik... Wat had ik graag gewild dat papa er nog was. Dan zat ik nu nog mooi in LA, was mama gelukkig en had ik vast al meer boekingen gehad dan dat ik nu heb gehad. Ik keek naar mijn moeder die fashionweek liep in 1997. Ik glimlachte. Wat was ze mooi in haar prachtige Dior jurk.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| With walkingdead

from walkingdead on 09/22/2016 09:17 PM

Jace

'Ja vast neuken'zei ik zuchtend 'vanavond kom je toch wel.. ik heb mijn broertje nodig met al die fangirls.' Zei ik met een lachje we stonden bekend om de kingston princes de icoons van meide magazines. Soms zie ik mezelf op instagram op verschillende profielfoto's van fans. Binnenkort zou ik misschien de hoofdrol doen in een serie over teenwolfs. Om mijn cirkel nog breder te maken ik gooide mijn sigaretje weg terwijl het al 6 uur was.. tijd om te vertrekken.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| With walkingdead

from LostSouls on 09/22/2016 09:30 PM

Chris
'Zou je misschien ook eens moeten doen.' zei ik tegen hem en nam nog een slok. 'Natuurlijk kom ik vanavond. Ik mis geen feestje.' zei ik met een lachje en nam nog een hijs waarna ik de joint uitmaakte. 'Heb jij gehoord waar Pa uithangt?' vroeg ik en haalde een hand door mijn haar. 'Ik moest nog wat met hem bespreken over mijn vogue shoot van volgende maand.' vulde ik aan en kwam overeind. Ik liep naar de inloopkast waar ik maar alvast het pak voor vanavond apart hing en voor nu kleren uit zocht. 

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| With walkingdead

from walkingdead on 09/22/2016 09:51 PM

Jace

''Ik heb een gezond seksleven.'' Zei ik tegen hem ''en dat wil ik liever zo houden.'' Als tiener had ik helemaal geen gezond seksleven maar dat boeide niet.'' Nope vader is nog steeds onbereikbaar.'' Zei ik zuchtend terwijl ik mijn jas aantrok en Elisabeth seinde dat de limo er al was ''ík zie je vanavond moet nu hangen want de limo is er.'' Zei ik terwijl ik ophing en nog kort naar het schilderij van mam keek ik glimlachten zwak en verliet toen mijn apartement.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| With walkingdead

from LostSouls on 09/22/2016 10:03 PM

TS-feest
-
Chris
Zuchtend keek ik uit het raam. We waren bijna bij de rode loper. Eigenlijk had ik armcandy nodig voor alle fotografen en journalisten buiten, maar dit keer besloot ik eens alleen te komen. Ik had een heel klein beetje gedronken voor ik de limo in stapte, maar ik was vast niet de enige. Eenmaal aangekomen bij de rode loper haalde ik een keer diep adem en stapte uit wanneer de chauffeur de deur voor me opende. De camera's flitsten fel, maar inmiddels was ik er wel al aan gewend. Met een charmante glimlach won ik alle camera's voor mezelf waarna ik naar binnen liep.

Kailynn
'Schiet eens op Lynn, ik heb niet de hele avond de tijd.' zei Kyle. Hij was al sinds de peuterspeelzaal mijn beste vriend en vanavond ook mijn chauffeur. Ik mijn opvallende kobalt blauwe jurk liep ik mijn kamer uit. Mijn haar was mooi opgestoken, mijn make-up licht maar heel mooi aangebracht en mijn hakken zo hoog als maar kan. Kyle zijn mond viel open. 'Als je zo toch niet al die fotografen en Agencies voor je wint dan weet ik het ook niet meer.'zei hij. Ik zuchtte. 'Dankje, maar we moeten nu echt gaan. Straks kom ik er zeker niet meer in.'zei ik tegen hem en liep langs mijn moeder. 'Red jij je vanavond?' vroeg ik haar. Ze haalde onverschillig haar schouders op en bleef naar de tv staren. 'Bel me als er iets is oké?' zei ik haar en liep met Kyle het kleine appartement uit. Op naar de grote avond.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| With walkingdead

from walkingdead on 09/22/2016 10:40 PM

Jace
Ik stapte na Chris uit de limo terwijl de camera's op mij werden gericht. Ik zette mijn geweldige glimlach op terwijl journaliste al snel hun opneem aparaatjes in mijn gezicht dauwde mijn bodyguards vioor de komende avond hielden ze tegen terwijl ik rustig naar binnen kon lopen. Ik kreeg een kleine cocktail aangeboden en liep een grote zaal binnen. Inmiddels was ik al die dingen gewend toen ik 11 was haten ik dat constante mensen om me heen Chris en ik waren beeldschone schepsels zins we geboren waren het zat ook in de familie. Mijn vader was vroeger acteur en model voor een paar tijdschriften. Ik zag al verschillende mensen waaronder Chris die al in gesprek was met een paar oude mensen. Ik nam diep adem terwijl Devina met haar nieuwe flow een beetje stond rond te kijken haar ogen ontmoeten kort de mijne.'' Jace Kingston'' horde ik iemand zeggen terwijl ik opkeek en het een vrouw was ''de enigen echte madame'' ik nam haar hand vast en plaatste een kusje ''dus het is waar wat ze zeggen knap en charmant.''

Winttr
Ik liep met Gideon en Danny mee terwijl we de rodeloper opliepen. Ik verborg mijn blauwe plekken. Terwijl er zelfs foto's van mij werden genomen ik was maar de assistente. Het was al erg druk terwijl ik onzeker werd door al die mooie gezichten en chiqeu mensen. Ik zag de kingston broers, Devina wather, Moda Agency allemaal magazine icoons ik nam diep adem en besloot Gideon te volgen ''Winttr haal wat te drinken voor ons.'' Zei Gideon arrogant ''na dat je er voor heb gezorgd zorg je dat je 3 meter van me af bent ik wil niet met mijn pleeg hoer zusje gezien worden.'' Zei Gideon terwijl Danny zachtjes begon te lachen.

Reply
1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  ...  81  |  »  |  Last

« Back to forum