ORPG//: Noah

First Page  |  «  |  1  ...  16  |  17  |  18  |  19  |  20  ...  42  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:42 PM

Fayena
Ik glimlach klein “ dit is ook het enige boek hoor wat ik mee heb , ik hoorde jou over economie gister dus ja, heb nog steeds geen rooster opgeschreven “ lach ik zacht. Ik schrijf ook over van het borst en maak even mijn opdrachten. Als we klaar zijn en de bel gaat knik ik als hij zegt van het tussen uur. Kon ik mooi even ontbijten. Ik pak m’n spullen in en loop rustig achter Jason aan. Ik schrik als hij me een deur door trekt en val bijna omdat ik hakken aan heb. Ik bijt even oo me Loo naar wat hij allemaal zegt en zucht even. “ Ik kan het niet vertellen Jas “ zeg ik en kijk hem even aan. “ Ik wil graag dat je het beeld voor je blijft houden voordat ik terug kwam “ knik ik. “ Maar het gaat echt goed, ik ben tevreden “ knik ik glimlachend.

Reply

Noah

-, female

  Level 11

Posts: 246

Re: ORPG//: Noah

from Noah on 01/03/2018 07:46 PM

Jason
Ik kijk haar aan en zeg "Waarom kan je het niet vertellen? Misschien kan ik je helpen" Ik schud even mijn hoofd "Waarom zou ik een ander beeld van je hebben?" Vraag ik. "Je zag er gisteravond anders niet tevreden uit." Zeg ik en bijt op mijn lip. "Wil je het niet vertellen omdat ik ook niet over mijn werk wil vertellen?" 

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:50 PM

Fayena
Ik moet zacht lachen en schud m’n hoofd “ hiermee kan ik je echt niet helpen, ik jou bijna meer “ lach ik zacht en bijt op m’n lip. Dit was niet het moment voor grapjes. “ ik was moe gisteravond, het is ook vermoeiend “ knik ik. “ ik wil niet dat je gedachten over mij gaan veranderen, dat hebben al meerdere mensen op school nu toen ze er achter kwamen “ knik ik. “ ten eerste jij vertrouwt mij niet dus ik weet niet hoe ik jou kan vertrouwen en ten tweede “ zeg ik en denk even na “ ik weet het even niet “ mompel ik.

Reply

Noah

-, female

  Level 11

Posts: 246

Re: ORPG//: Noah

from Noah on 01/03/2018 07:56 PM

Jason
Ik schud mijn hoofd "Ik kan je met meer helpen dan je denkt." Zeg ik en kijk haar aan. "Je hoeft mij niet te helpen" zeg ik. Ik frons en vraag "Zal je het wel vertellen als ik vertel wat ik doe?" Ik bijt op mijn lip en trek haar naar me toe in een knuffel. 

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:58 PM

Fayena
“ Nee je kan me echt niet helpen “ zeg ik terwijl ik een hand door mijn haren heen haal “ ik help heel veel hoor, volgens mij kan jij die hulp soms ook wel gebruiken hoor “ mompel ik. Ik haal m’n schouders op “ ik wil je niet dwingen, je bent zo afscheideljjk met je privé leven “ knik ik en frons als hij me in z’n armen trekt. Ik slik eventjes “ escort “ mompel ik zacht tegen z’n schouder en kijk de andere kant op.

Reply

Noah

-, female

  Level 11

Posts: 246

Re: ORPG//: Noah

from Noah on 01/03/2018 08:03 PM

Jason
Ik zucht en zeg "Maar je hebt wel hulp nodig" Ik schud mijn hoofd "Er is niks waar je mij mee kunt helpen" zeg ik. "Je dwingt me niet" zeg ik en glimlach klein. Ik schrik als ik hoor wat ze zegt en kijk haar aan. Ik bijt op mijn lip en zeg "Ik zorg dat mensen die drugs hebben gekocht bij een grote dealer betalen als ze te laat zijn"  

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 08:07 PM

Fayena
Ik kijk naar hem en zie dat z’n gezicht veranderd en trek me uit z’n armen “ ik zei het toch “ zucht ik “ je beeld veranderd nu “ knik ik. “ dus wat zie je nu? “ mompel ik. Als hij het zegt frons ik even van verbaasdheid. “ jij? “ zeg ik verbaasd en blijf hem even aanstaren. Als ik moet lachen sla ik snel mijn hand voor m’n mond. “ sorry “ zeg ik en kijk nog een keertje naar hem “ I knew you where the devil “ grijns ik eventjes terwijl het nog niet echt doordrong. Op eens voel ik wat enthousiasme komen “ wil je me erover vertellen? “ vraag ik nieuwsgierig “

Reply

Noah

-, female

  Level 11

Posts: 246

Re: ORPG//: Noah

from Noah on 01/03/2018 08:11 PM

Jason
Ik frons even en zeg "Nee, mijn beeld veranderd niet, ik schrik gewoon" Ik kijk haar aan en zeg "Ik zie een beeldschoon meisje die ik bijles mag geven." Ik knik en frons als ze begint te lachen. Als ze vraagt of ik erover wil vertellen kijk ik haar raar aan. "Eh... Sure... wat wil je weten?" Vraag ik verbaasd. 

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 08:16 PM

Fayena
“ Geef toe je zal me vast nu naakt zien met allemaal andere mensen “ grinnik ik zacht en ga op een doos zitten en schud lachend mijn hoofd “ nog steeds de slijmbal “ grijns ik. “ je gaat me toch wel nog bijles geven? “ vraag ik aan hem. “ En nu je het toch weet, ik kan mijn diensten verruilen om het goed te maken met je? MAar het is dan wel wat om vast te houden “ knik ik. “ maar vertel, ik ben wel nieuwsgierig hoe het in z’n werking gaat “ glimlach ik naar hem.

Reply

Noah

-, female

  Level 11

Posts: 246

Re: ORPG//: Noah

from Noah on 01/03/2018 08:23 PM

Jason
Ik schud mijn hoofd "Nee, Fayena, dat zie ik niet. En tuurlijk blijf ik je nog bijles geven." Ik kijk naar haar en rol met mijn ogen als ze me weer een slijmbal noemt. Ik schud mijn hoofd "Ik... wil niet jou diensten. Ik wilde sowieso niks. Als je me iets geeft wil jk dat het oprecht is" zeg ik. Ik denk even na en zeg "Nou, je hebt mijn kleding als gezien, het enige wat anders is is dat we een capuchon op hebben en een zwarte bandana voor onze neus en mond. We hebben en auto van de zaak en daarmee gaan we baar het adres dat we krijgen en dan halen we het geld" Ik laat het geweldadige dewl nog even weg. 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  16  |  17  |  18  |  19  |  20  ...  42  |  »  |  Last

« Back to forum