Search for posts by Justfororpgs.

First Page  |  «  |  1  ...  11  |  12  |  13  |  14  |  15  ...  84  |  »  |  Last Search found 839 matches:


Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:58 PM

Fayena
“ Nee je kan me echt niet helpen “ zeg ik terwijl ik een hand door mijn haren heen haal “ ik help heel veel hoor, volgens mij kan jij die hulp soms ook wel gebruiken hoor “ mompel ik. Ik haal m’n schouders op “ ik wil je niet dwingen, je bent zo afscheideljjk met je privé leven “ knik ik en frons als hij me in z’n armen trekt. Ik slik eventjes “ escort “ mompel ik zacht tegen z’n schouder en kijk de andere kant op.

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:50 PM

Fayena
Ik moet zacht lachen en schud m’n hoofd “ hiermee kan ik je echt niet helpen, ik jou bijna meer “ lach ik zacht en bijt op m’n lip. Dit was niet het moment voor grapjes. “ ik was moe gisteravond, het is ook vermoeiend “ knik ik. “ ik wil niet dat je gedachten over mij gaan veranderen, dat hebben al meerdere mensen op school nu toen ze er achter kwamen “ knik ik. “ ten eerste jij vertrouwt mij niet dus ik weet niet hoe ik jou kan vertrouwen en ten tweede “ zeg ik en denk even na “ ik weet het even niet “ mompel ik.

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:42 PM

Fayena
Ik glimlach klein “ dit is ook het enige boek hoor wat ik mee heb , ik hoorde jou over economie gister dus ja, heb nog steeds geen rooster opgeschreven “ lach ik zacht. Ik schrijf ook over van het borst en maak even mijn opdrachten. Als we klaar zijn en de bel gaat knik ik als hij zegt van het tussen uur. Kon ik mooi even ontbijten. Ik pak m’n spullen in en loop rustig achter Jason aan. Ik schrik als hij me een deur door trekt en val bijna omdat ik hakken aan heb. Ik bijt even oo me Loo naar wat hij allemaal zegt en zucht even. “ Ik kan het niet vertellen Jas “ zeg ik en kijk hem even aan. “ Ik wil graag dat je het beeld voor je blijft houden voordat ik terug kwam “ knik ik. “ Maar het gaat echt goed, ik ben tevreden “ knik ik glimlachend.

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:30 PM

Fayena
Sochtends hoor ik de werkt en druk hem even weg en besluit nog even te blijven liggen. Even later schrik ik wakker, ik had Jason gezegt optijd te komen. Snel pak ik wat simpels uit de kast, kam me haar doe wat make-up op. Snel grijp ik m’n tas en het enige wat ik heb onthouden is van Jason dat hij z’n economiedocenten nodig had dus dat zal ik vandaag wel hebben. Verder heb ik nog steeds geen rooster dus besluit ik enkel dit mee te nemen. Ik sla m’n tas over m’n schouder en pak gauw geld uit de envelop en ren naar school toe. Eindelijk aangekomen is de bel al gegaan en kom ik 5 min te laat de les in helemaal uitgeput. “ het spijt me zo “ zeg ik en neem snel plaats naast Jason “ sorry “ mompel ik en kijk even snel om me heen en pak m’n economieboek uit m’n tas.


Kleding:

https://i.pinimg.com/736x/1e/99/77/1e9977efdf55a3eb4bec2faf05ddf1e9.jpg

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:21 PM

Fayena
“ echt wel, dat ben je wel “ grijns ik. Als hij zegt dat hij gaat knik ik eventjes en wacht tot hij weg is. Als ik de deur hoor gaan laat ik m’n jas vallen en sluit dan de gordijnen van m’n kamer. Ik trek m’n hakken, kousen en body uit en loop met m’n handdoek om me heen om naar de badkamer waar ik heerlijk douche. Als ik klaar ben ruim ik alles op en maak me klaar voor bed. Morgen weer een lange dag.

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:15 PM

Fayena
Ik zie hem wat raar kijken “ het is meer het idee, ik hem m’n handen gewassen maar toch is het idee niet echt fris “ zeg ik en rol lachend met m’n ogen “ jaja slijmbal “ knik ik en als hij weg kijkt moet ik zacht lachen. “ niet verlegen worden hoor “ plaag ik hem “ staat je goed “ knik ik. “ ja maakt mij niet uit maar ik wil nog douche en als je wilt dat ik optijd oo school ben moet ik ook optijd naar bed anders kom ik minimaal een uur te laat “ grinnik ik.

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:08 PM

Fayena
Ik kijk hoe hij m’n hand pakt en trek hem even los “ m’n handen wil je niet aanraken, ze zijn nogal vies “ grinnik ik zacht “ je wilt niet weten hoeveel drank erover is gegaan “ zucht ik even. Ze waren meer vies van het werken en ookal zijn m’n handen gewassen, het idee was niet zo fijn. “ jaja ik stuur je wel af op die stalkers “ knik ik lachend en kijk even naar z’n outfit “ badass hoor helemaal zwart “ plaag ik hem even.

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 07:02 PM

Fayena
Ik zicht even als hij zoveel vraagt, was ik ook zo? Dan was het namelijk best wel irritant. “ Ja op een feestje ja “ lach ik zacht. “ mijn ouders halen mij altijd op “ zeg ik “ ze zijn nogal beschermend “ knik ik en ga op bed zitten. “ Ik werkte voorheen in een bar in de stad en op een of andere manier kwamen ze achter m’n adres en stalkte ze me en soms nog “ knik ik “ aangezien jij een nieuw hoofd heb in hun inzicht denken ze dat ik weer m’n adres heb verteld “ zeg ik “ maar ik werk niet eens dus ik snap niet waarom ze zo moeilijk doen “ zeg ik en lach zachtjes.

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 06:52 PM

Fayena
Ik haal mijn schouders op “ zeg het maar ik weet niet of je hem nu nodig hebt “ zeg ik. “ Ik was gewoon uit, feestje “ zeg ik “ je weet toch dat ik veel naar feestjes ga nou vanavond ook, kan er niks aan doen “ knik ik. “ Fayena “ hoor ik m’n vader roepen “ het tocht hier “ zijn z’n woorden. Ik wenk Jason en sluit de deur achter hem en loop dan naar boven toe. Als ik z’n boek gevonden heb onder de nieuwe gecreerde bult van kleding draai ik om naar Jason “ dit is hem denk “ grinnik ik zacht.

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG//: Noah

from Justfororpgs. on 01/03/2018 06:45 PM

Fayena
Ik kijk hem even aan “ oh had dan geappt “ glimlach ik klein tegen hem. “ zal ik hem pakken voor je of moet ik hem morgen voor je meenemen? “ vraag ik een hem en kijk even over m’n schouder heen. Ik kijk als hij m’n hand vast pakt en bijt even op m’n lip. “ Hm nergens gewoon even weg “ knik ik. Als hij mij niet kon vertrouwen met zijn geheimen waarom zou ik dan wel alles vertellen.

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  11  |  12  |  13  |  14  |  15  ...  84  |  »  |  Last

« Back to previous page