Search for posts by Justfororpgs.

First Page  |  «  |  1  ...  81  |  82  |  83  |  84 Search found 839 matches:


Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

ORPG//: Leena6

from Justfororpgs. on 06/26/2017 08:58 PM

Fayena Jelena Kozlov - princess - 17

Aan jou de eer om van start te gaan :)

Alena_Shiskova.jpg 

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: O || At first sight I hated you, but what is next?

from Justfororpgs. on 06/15/2017 01:13 PM

Ian

'' Mijn aandacht is de beste aandacht die je kan krijgen en het is de leukste aandacht '' zeg ik '' Vind je niet? ''  en gelijk na het barbiepoppen verhaal gaat Olivia in verdediging wat me doet grijnzen, het was zo leuk om te zien hoe ze zichzelf probeerde te verdedigen. '' Ik mijn haar verven? Nee joh hoe kom je erbij, dat is toch niet nodig? '' knik ik '' Ik heb thuis wel een kast vol met pruiken met allemaal het zelfde kapsel, zo hoef ik het niet te verven en zit het elke dag even goed. Zo loop ik nooit rond met een raar kapsel '' knik ik '' Misschien moet je het zelf ook proberen? Misschien werkt het wel '' zeg ik en haal een hand door me haren heen en vraag mezelf af hoe een pruik zou zijn bij mij aangezien ik er nooit over heb na gedacht omdat ik het niet nodig heb. En weer gaat Olivia in de verdediging '' Ohjawel, die heb je vast wel '' grijns '' Waarom zou ik die aan jou geven? ''' grinnik ik '' Hm ja dat kan dat het niet de mijne zou zijn, watdan had je hem graag gewild? Zal ik hem dan toch voor je in jou schrift schrijven '' plaag ik hem en knik. '' Sure '' zeg ik en draai me naar haar toe en kijk naar wat ze doet. '' Hm wie? '' Vraag ik afwezig en probeer mee te kijken. '' Is mevrouw jaloers? Wil jij ook zoveel appjes van mij dan '' plaag ik haar en stop mijn handen in mijn zakken. '' Wie zegt dat ik anders zo fantastisch ben? Oh het is Jill zeker, of ben je dat zelf maar je durft het niet te zeggen dus je maakt er maar wat van? '' grijns ik. 

3.jpg 

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: O || At first sight I hated you, but what is next?

from Justfororpgs. on 06/14/2017 10:17 PM

Ian
Ik frons als ze mijn telefoon uit mijn handen graait. '' Als je hem wil dan mag je het ook gewoon vragen hoor '' zeg ik en laat haar lekker der gang gaan. Als ik hem niet terug kon pakken dan blokkeer ik hem en haal ik wel weer een nieuwe, mij maakt het niet uit wat ze met dat ding doet. Ik schud lachend mn hoofd, ze werd nu volgens mij wel echt gek van mij en dan deed ik nog niet eens wat. '' Slijmen? '' Grinnik ik '' Hou je niet van slijmen? Ik dacht dat jij ook wel wat aandacht wilde '' knik ik en kijk eventjes naar haar. Als ze begint over op wat ik wel val krijg ik gelijk al weer een voor oordeel en schud lachend mn hoofd. '' Ik zeg net, ik val niet op Jill '' knik ik '' Maar over barbie poppen gesproken he? Hebben die ook niet van die blonde haren als wat jij hebt? '' plaag ik haar en geef haar een plagend zetje. '' Nee bij jou is mijn nummer niet vernederend, het zal me ook niks verbazen als jij stiekem allang mn nummer hebt '' grijns ik naar der. '' Nee ik had het over Jill '' knik ik '' Bij haar zou dat pas vernederend zijn als ik dat zou doen want ja ze zit me al zo aan te kijken de hele tijd laatstaan als ze mn nummer heeft '' zeg ik en blijf met de pen spelen tussen mn vingers en kijk hoe ze de pen probeerd te pakken en zo dicht bij is '' Ho ho persoonlijke ruimte '' grijns ik en stop de pen terug in de etui. Ik kijk naar mijn mobiel die bij haar op tafel ligt en probeer de appjes te lezen van een afstand maar bijzonder zijn ze niet. '' Was je nog wat van plan met mn mobiel? Anders stop ik hem weer in mijn eigen zak als je het niet erg vind '' glimlach ik naar haar.
1.jpg 

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: O || At first sight I hated you, but what is next?

from Justfororpgs. on 06/14/2017 08:53 PM

Ian

Ik moet lachen in mezelf als ze zegt dat ze het wel wil. '' Als jij zo graag op mn instagram wil dan krijg je dat wel hoor, heb je nog een keuze welke foto je er graag op wilt of maakt dat niet uit? '' vraag ik en pak mn mobiel erbij '' Ik vond deze wel het leukst '' plaag ik der en trek dan een wenkbrauw op '' Om een kus te krijgen hoef ik niemands telefoon te pakken hoor en foto's te maken van mezelf om hun aandacht te krijgen, ik kijk ze al aan en ze gaan ervoor en dan hoef ik er niet eens moeite voor te doen '' plaag ik haar, niet dat ik het ooit geprobeerd heb of het werkt maar goed dat kon zij niet weten, het klonk leuker toen het in mijn hoofd kwam. Het zou mij ook niks verbazen als zij al een heel voor oordeel van mij heeft gemaakt, Ian de playboy van de school die elk meisje wilt Ik kijk om naar Jill die zegt dat ze naar de wc moet en kijk hoe ze weg loopt '' Ik kan ook mee lopen misschien krijg ik nog wat van der '' Grijns ik en blijf rustig zitten, gehurkt op de grond en kijk tussen het midden door naar de film. Als ze vraagt of ik alsjeblieft op wil staan en wil gaan zitten knik ik '' Ja princesje van me'' plaag ik haar en sta op '' Mijn adem? Wees blij dat je je eigen niet ruikt '' knik ik en ik neem Jill haar stoel in gebruik en ga erop zitten. '' Het ziet er niet naar uit dat zij hier gaat zitten de komende minuten '' knik ik en blijf naar de film kijken en kijk er vaag naar '' Wat is deze zooi dan? '' mompel ik meer tegen mezelf. Als Jill weer wat zegt kijk ik naar haar en draai me naar haar toe '' Ik ben altijd blij vooral als jij er bent '' zeg ik en als ik hoor dat Jill nog even buiten blijft dankzij mij grijns ik. '' Oh dan kan ik hier nog wel eventjes blijven zitten '' knik ik. Ik frons en schiet in de lach '' De aandacht van Jill? '' lach ik zacht '' Nee die hoef ik niet hoor '' knik ik. '' Ik val niet op dat soort meisjes dus gevleid voel ik me al helemaal niet meer '' knik ik '' En als dat vernederen is dan weet ik het ook niet hoor '' zeg ik '' Al goed, weet je wat pas vernederend zou zijn? '' zeg ik en open haar schrift en kijk er wat in '' Als ik mijn nummer hier in zou schrijven en een leuk verhaaltje verzinnen en erbij doen '' knik ik en leg haar schrift neer en speel wat met een pen.

4.jpg 

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: O || At first sight I hated you, but what is next?

from Justfororpgs. on 06/14/2017 07:57 PM

Ian

Als Olivia verder niet meer reageerd verbaasd me het wel een beetje maar eigenlijk ook weer niet, normaal had ze altijd wel haar woordje klaar liggen zoals vanmorgen maar nu is ze stil zoals ze wel vaker is. Olivia was niet echt te pijlen met wanneer ze wat ging doen of zeggen, je moest haar altijd wel in de gaten houden dat onverwachtse meisje. Ik haal m'n schouders even op en rek me uit, van te lang zitten werd je stijf, ik had liever nu gym gehad maar helaas. Ik hoor de meiden naast me wat zacht praten en als ik in m'n ooghoeken kijk zit een van die vriendinnen naar me te kijken, wat moest zij dan weer en waarom zat ze naar me te staren? Vraag ik mezelf af en kijk even om en dan snel weer naar voren. Ik zak onderuit en kijk toe hoe de jongens de film proberen op te starten het zag er wel lachwekkend uit maar hoelang kon dit duren? Ik zucht zacht als het me te lang duurt en sta dan op om de gordijnen dicht te doen intussen. Als alle gordijnen dicht zijn is het aardig donker in de klas en ook dan doet de film het zodat hij gelijk van start kan gaan. Ik kijk naar de film maar al van de eerste minuut vind ik het niet leuk dus stop ik mijn boeken in mn tas en loop naar mijn mobiel die aan de lader ligt en ga daar even op de grond zitten. Ik ontgrendel mn mobiel en ga wat op facebook maar zodra ik merk dat het wat mis is en anders is spit ik mijn mobiel door. En ja hoor, raad is wat ik vind? De dames zijn aan de gang gegaan. Ik bekijk het rustig en moet er eigenlijk wel om lachen. Wat had dit voor nut? Foto's maken op een telefoon. Ik leg mn mobiel weer neer en loop naar de meiden toe en hurk tussen hun stoelen in en leun met mn armen op elke stoel een. '' Leuke fotosessie gehad? '' vraag ik aan ze en grijns even. '' Deze foto's zijn wel echt wat voor op internet, leuk voor op mn instagram '' knik ik naar ze. Niet dat ik ooit misbruik zou maken van die foto's, dat kon ik mensen niet aan doen maar dat hoefde hun niet te weten. '' Maar die kusjes mogen jullie ook gerust in het echt geven hoor of waren jullie er zo bang voor dat jullie het alleen durfde te doen op mijn mobiel? '' plaag ik ze en geef Olivia een vriendelijk knijpje in haar arm. '' En Jill was het toch? Ik weet dat je naar me kijkt hoor '' zeg ik, haar gestaar irriteerde me eerder dan dat ik er gevleit van werd. 

7.jpg 

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: O || At first sight I hated you, but what is next?

from Justfororpgs. on 06/14/2017 06:55 PM

Ian
Ik pak mijn telefoon erbij als de leraar er toch nog niet is en de jongens nog steeds in zware discussies zijn over welke film ze willen gaan kijken, word het The Mummy of toch Annabel, de horror met de pop. Iedereen heeft zijn eigen ideeën, maar ze komen er wel uit. Zelf bemoei ik me er niet mee het maakte mij namelijk niet uit welke film er werd gespeeld, als het niets aan was dan doe ik toch gewoon wat anders er is nog genoeg te doen. Jasper komt binnen samen met een ander meisje uit de klas, hij is de laatste van de groep en veel beginnen te joelen als hij zit, een date of zoiets, hij noemde het studeren maar derest geloofde er niet in en stemde in dat het een date was, een date met de vriendin van Olivia, hoe heette ze ook al weer? Volgens mij was het Jill, of Maite? Ik weet het niet meer, ze lijken op elkaar en die meiden hebben mijn interresse nooit gehad dus ik heb eigenlijk niet veel van hun kunnen onthouden. Ik zucht zacht als mijn mobiel vannacht niet aan de lader heeft gezeten en hij bijna leeg is, nog maar 10% daar ga ik het de dag niet mee redden, ik pak mn oplader uit de tas en sta op waarna ik op zoek ga naar een stopcontact. Als ik de deur hoor volgen mijn ogen het geluid naar de deur daar zie ik de docent binnen komen maar negeer hem en ga verder opzoek naar een stop contact waar ik naartoe ga als ik er een gevonden heb, vlak bij Olivia. Ver weg hoor ik als we ons gedeisd houden dat we een film gaan kijken en ja hoor de jongens gaan als beesten te keer net zoals de tafels waaraan ze zitten, ik weet al wat hun wilde opzetten en dat werd geen leukerdje voor de gene die er niet van houdt. Ik stop mn mobiel in het stop contact en loop terug, langs Olivia en grijns even. Ik hurk achter haar en stel me verdekt op voor de leraar zodat hij me niet zag. '' Als je bang bent mag je gerust bij me komen zitten hoor, ik maak zo een plaatsje voor je vrij maar op schoot mag ook hoor '' fluister ik plagend in haar oor en loop grijnzend weg terug naar mijn tafeltje toe waar ik aanschuif. Ik kon me nu al bedenken wat voor ergere blik ze kon geven als ze mijn stem hoort. Ik kijk nog even haar kant uit en wiebel met mn wenkbrauwen. '' Ross '' Roept de leraar en ik draai me lachend op mijn stoel naar voren toe en pak mijn boek uit mijn tas voor de sier en sla hem ergens open. 

9.jpg 

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: O || At first sight I hated you, but what is next?

from Justfororpgs. on 06/14/2017 06:03 PM

Ian Seth Ross - 18

Ian
Het is zover, het einde van het jaar nadert dichterbij. Het is tijd om mijn boeken bijna uit de kast te halen om ze weer vanaf het begin te lezen. Wat is toch het nut van examens? Een boek lezen die je ooit in het begin al hebt gelezen, een toets over hebt gehad en alles moet weer opnieuw. Voor wat? Dat dunne papiertje wat ze een diploma noemen.'' Ian '' Schreeuwt er een stem door het huis '' No llegar tarde a la escuela '' Komt er achteraan,  de spaanse nanny voor mijn broertje. '' Si si '' Mompel ik en pak mijn rugzak van mijn bureau af en wandel met de trap naar beneden de hal in, ik zie een briefje liggen op de salon tafel midden in de gang die ik pak, van mn ouders die me succes wensen voor de examens. '' Het is pas in twee weken '' mompel ik zacht en laat het briefje liggen. Ze noemen het ouders maar voor mij zijn het meer verzorgers die een keer in de maand terug zijn om me alles te geven wat ik en mn broertje willen om vervolgens weer weg te zijn. In de keuken staat de nanny op de klok te tikken dat ik moet opschieten '' Vamos Vamos '' zegt ze. Wat gehaast pak ik mijn broodtrommel die ze klaar heeft gemaakt en ga dan naar de garage toe. Een dag school vol met gezeur en waarschijnlijk films kijken. Ik snap niet van mezelf waarom ik er na toe ga, het enige wat mn ouders mee hebben gegeven is een fotografisch geheugen waardoor alles mij makkelijk afgaat, als ik nog mijn best zou doen zou ik nog negens staan op mn examen maar ik heb genoegen met zevens en achten. Ik start mn scooter en dan opent gelijk ook de garage en rij eruit naar school toe. Ik parkeer de auto en loop dan het schoolplein op die al aardig leeg begint te worden, waarschijnlijk is iedereen al richting de les dus ik zelf schiet ook een beetje op. Als ik de school binnen loop zie ik al gauw de blonde haren van Olivia wapperen door de gangen en grijns breed waardoor mijn stap vergroot. '' Wel Wel als we daar Olivia niet hebben met der blonde haartjes '' zeg ik en sla lachend een arm om der nek heen '' Dus wat gaan we vandaag doen? '' plaag ik haar en laat der los, ik knipoog naar der en loop dan voor haar uit het lokaal in. Olivia, een hartstikke leuke meid maar niet voor mij. Ik plaag haar wat af en toe, je moet toch wat aanspraak hebben hier binnen die grijze muren. Ik laat me tas zakken op tafel en neem plaats naast een stoel bij het raam bij de rest van de jongens. '' Nou wat word het? Het zal me niet verbazen als jullie de helenacht hebben wakker gelegen en gezocht hebben naar de meest verschrikkelijke films ooit '' zeg ik en gelijk beginnen ze te lachen, idioten. Soms vraag ik me af waar hun hersenen mee bezig zijn en of ze die uberhaupt wel hebben maar toch, ik kan wel met ze lachen en zijn ze daarom toch mn vrienden. 
2.jpg 

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: ORPG|| With walkingdead

from Justfororpgs. on 10/13/2016 05:47 AM

Onthouden

Reply

Justfororpgs.

27, female

  Level 15

Posts: 1859

Re: Nieuwe ORPG's

from Justfororpgs. on 08/13/2016 12:10 AM

Ik ben ook altijd in voor orpgs, mail me everybody

Reply Edited on 08/13/2016 12:11 AM.
First Page  |  «  |  1  ...  81  |  82  |  83  |  84

« Back to previous page