O || In love with a stranger

First Page  |  «  |  1  ...  3  |  4  |  5  |  6  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


Ellytjevdb

23, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: O || In love with a stranger

from Ellytjevdb on 07/20/2017 02:17 PM

Skyler
Ik kijk naast me en zie dat hij gestopt is met fietsen, dus doe ik hetzelfde en kijk hem aan. Ik moet zacht lachen om zijn woorden en wil net instemmen als hij opnieuw begint te vertellen. "I'll be there", knik met een verlegen glimlach en bijt daarna losjes op mijn lip. Opeens is het heel echt, hoewel ik eerst dacht dat hij het niet meende en enkel een grapje maakte. "Yeah, me too", zeg ik en volg zijn voorbeeld door ook van de fiets te stappen. "We can both change clothes and go the pool? I'll meet you there in 10 minutes?" stel ik voor. "Or I can just leave you alone for a couple of hours", zeg ik omdat het anders klinkt alsof ik heel de tijd bij hem wil zijn. Misschien is dat wel een beetje zo, want bij hem heb ik een goed gevoel en dan kan ik omgaan met iemand van mijn leeftijd in plaats van de hele tijd met mijn broertjes door het hotel te rennen.

Skyler_Moore_1.jpg 

cooltext1643255418.png

Reply

Writer4ever

23, female

  Level 16

Care Team

Posts: 1665

Re: O || In love with a stranger

from Writer4ever on 07/21/2017 08:50 PM

Jack
"I'll be there in 20, need a quick shower," zeg ik met een glimlach en vertrek richting mijn kamer. Ik lach nog even naar haar als onze wegen echt splitsen en begin dat in een sneller tempo te wandelen. Ik hou de kaart voor de lezer en doe de deur open zodra het lichtje groen wordt. In een snel tempo zet ik de douche aan en kleed ik me uit, zodat ik wel eventjes onder het water kan staan. De waterstralen voelen goed op mijn lichaam en het voelt zalig om al het zweet van me af te spoelen. Als ik klaar ben droog ik me af en neem een zwemshort uit de schuif waar ik ze allemaal had gedumpt. Ik doe een beetje gel in mijn haar en beloof mezelf dat ik niet echt onder water ga gaan want anders is heel mijn kapsel alweer verpest. Met nog wat axe en een t-shirt ben ik klaar om te vertrekken. Eerst werp ik nog een laatste blik in de spiegel om zeker te zijn dat ik er okee uitzie. Net wanneer ik de deur wil uitwandelen besef ik dat ik best mijn telefoon en een puzzelboek mee kan nemen, en natuurlijk een handdoek. Ik prop alles in de strandtas die ik had meegenomen. Ineens schiet er door mijn gedachten dat ik Jerry en Bart nog niet gezien heb, ach maakt niet uit niet dat ik ze mis. Nu ben ik echt klaar om naar het zwembad te gaan. Gelukkig is het nog niet al te laat en zijn er dus nog wel wat bedjes aan het water vrij. Ik kies er eentje waarlangs er ook nog een paar vrij zijn, stiekem in de hoop dat Skyler en haar familie daar misschien kunnen komen liggen. Als ik op mijn gsm kijk zie ik dat ik er maar een kwartier over gedaan heb, dus begin ik mijn handdoek op mijn stoel te leggen en ga rustig zitten wachten.

Reply

Ellytjevdb

23, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: O || In love with a stranger

from Ellytjevdb on 07/21/2017 10:57 PM

Skyler
Ik glimlach nog een laatste keer naar hem voor onze wegen echt scheiden. Ik haast me naar onze kamer en spring kort onder de douche. Ik probeer mijn haar zo droog mogelijk te houden zodat ik niet met pluizig haar moet aankomen bij hem. Ik trek een bikini aan en trek er een gemakkelijk jurkje overheen. Ik bekijk mezelf in de spiegel en haal een paar keer diep adem. Het is zo vreemd om in korte tijd toch zoveel vertrouwen te hebben in iemand. Ik ben niet de persoon die iemand gemakkelijk echt toelaat in mijn leven. Ik ben sociaal ja, maar dat is anders dan dit. Mijn strandtas is al gemaakt dus die hoef ik alleen maar mee te nemen als ik naar buiten ga. Ik zie dat ik nog tijd heb dus begeef ik me op mijn gemak naar het zwembad. Het is even wachten op de lift en in deze omstandigheden lijkt het een eeuwigheid te duren. "So, you don't come late very often, do you?" grijns ik en laat me op het bedje naast Jack zakken. Ikzelf heb er 17 minuten over gedaan en ben dus nog optijd. Ik haal de handdoek boven en leg hem goed over het bedje. De lege bedjes naast ons zijn er net genoeg voor mijn gezin. Ik weet dat ze er straks aankomen en dat ze mij en Jack dan zullen zien, dus ik krijg nu al een beetje stress. Ik ga rechtop staan en trek het jurkje over mijn hoofd zodat ik kan bruinen. "Is there a chance I ever get tanned as much as you?" zeg ik grijnzend en kijk naar zijn huid. Ik houd mijn arm naast de zijne en pruil. "It's just nog fair", zeg ik op een zielig toontje. Ik haal de zonnebrandcrème uit mijn tas en begin me in te smeren. "Do you mind?" vraag ik met een overdreven glimlach en wijs naar mijn rug. Ik bijt op mijn lip terwijl ik op een antwoord wacht.

cooltext1643255418.png

Reply

Writer4ever

23, female

  Level 16

Care Team

Posts: 1665

Re: O || In love with a stranger

from Writer4ever on 07/22/2017 12:11 PM

Jack
Het duurt minder lang dan ik gedacht had voordat Skyler aan komt wandelen. Ik kan er niet aandoen dat er automatisch een glimlach om mijn lippen verschijnt. "I'm used to being on time," antwoord ik. Kort glijden mijn gedachten naar de andere jongens, wat zouden zij aan het doen zijn? En waar zijn Jerry en Bart nu eigenloijk, moeten ze mij niet in de gaten houden en me kritische blikken toewerpen nu dat ik met Skyler ben? Ik kom weer naar de realiteit als ik haar stem weer hoor. Ik moet lachen als ze jaloers is op hoe bruin ik ben. "I don't know, maybe the sun just loves me more," zeg ik grijzend en kijk naar onze armen als ze die van haar tegen die van mij houdt. "You'll be okay," zeg ik lachend als ze zegt dat het niet eerlijk is. Ik kan er niet aandoen, maar mijn blik gaat snel over haar lichaam heen, dat er goed uitziet in bikini. Als ze zonnenbrandcrème boven haalt besef ik me dat ik die van mij vergeten ben. En mij kennede zeg ik dat dus ook: "Damn it, I forgot mine." Niet dat het zo erg is, want ik ben al bruin dus zal niet meer echt verbranden, maar ik weet hoe ongezond het is om je zonder iets bloot te stellen aan de zon. Ik moet lachen als ze vraagt of ik het erg zou vinden om haar rug in te smeren. Ik schud glimlachend mijn hoofd en neem de fles van haar aan. Ik doe wat op mijn hand en begin het in haar rug te masseren. Haar huid voelt vrij zacht aan. Als alles er goed ingesmeerd is kijk ik naar mijn handen die nu best vettig zijn. Toch trek ik mijn shirt uit en wijs naar de fles. "Can I use it?" vraag ik en kijk haar kort in haar ogen.

Reply

Ellytjevdb

23, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: O || In love with a stranger

from Ellytjevdb on 07/22/2017 12:56 PM

Skyler
Ik knik kort als hij antwoord. Ikzelf zou er niet tegen kunnen moest ik ergens (veel) te laat komen, ik ben liever te vroeg. Gelukkig is hij ook zo'n persoon. Dat betekent dat ik vanavond ook niet urenlang moet wachten tot hij arriveert. "The sun loves me too", pruil ik en kijk een beetje kwaad om hem te plagen. Ik negeer zijn woorden over dat hij zijn zonnebrandcrème vergeten is omdat ik het hem toch ga laten gebruiken. Hij begint de crème in te masseren en ik sluit genietend mijn ogen. "You've done this before for multiple times, I guess", zeg ik, maar zacht, om niet jaloers over te komen. Niet dat ik jaloers ben, hij doet wat hij wilt, maar zijn aanraking laat mijn huid in brand staan. Ik draai me weer om en meteen vangt mijn blik de zijne waardoor hij me recht in de ogen kijkt. "Yeah sure. If you need some help..", knipoog ik. Mijn blik glijdt naar zijn lichaam en weeral gaat er een warme gloed door me heen. Waar heb ik het geluk gehad om hem te mogen ontmoeten? Hij is super vriendelijk, is goed met mijn broertjes en daarbij ook nog eens een knappe jongeman. Ik bijt op mijn lip als ik merk dat ik begin te staren en wend snel mijn blik af naar het zwembad. Ik speur alle mensen af, op zoek naar mijn broertjes, moesten ze er al zijn. Net op dat moment zie ik hen het water induiken aan de andere kant van het zwembad. Mijn ouders lopen achter hen met alle handdoeken. Ik kijk snel weg, want ik wil niet dat ze me direct zien, ik wil nog een kort moment met Jack voordat ik hun preek moet aanhoren. 

Skyler_Moore_55.jpg 

cooltext1643255418.png

Reply

Writer4ever

23, female

  Level 16

Care Team

Posts: 1665

Re: O || In love with a stranger

from Writer4ever on 07/22/2017 04:17 PM

Jack
"Yeah, always on a holiday there are random girls coming up to me and ask to help them," zeg ik lachend en neem de bus zonnebrandcrème. Ik schud glimlachend mijn hoofd als ze knipoogt en dat zegt. Ik begin eerst mezelf van de voorkant in te smeren en besef dan dat ik ook wel echt haar hulp nodig heb. "Well, would you mind?" vraag ik en probeer haar accent een beetje te imiteren. Ik geef de bus terug aan haar en draai me met mijn rug naar haar toe. Haar handen op mijn rug, ik miet zeggen, het doet wel iets met me. Mijn gedachten wenden zich tot vanavond. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet verwachten. Of romantisch wordt, of gewoon normaal. Ik weet ook helemaal niet wat ze van me vindt, misschien denkt ze ook echt alleen maar aan vrienden zijn en verwacht ik er een beetje te veel van. Maar ik denk dat we wel al wat geflirt hebben, al ben ik daar niet zeker van. Ik ben niet zo goed met meisjes, ondanks ik er soms duizenden schreeuwend voor me heb staan. "Are you excited for tonight?" vraag ik zachtjes terwijl ik me terug omdraai als ze klaar is. Opnieuw kijk ik kort in haar ogen en wend dan mijn blik af naar het zwembad.

Reply

Ellytjevdb

23, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: O || In love with a stranger

from Ellytjevdb on 07/22/2017 04:37 PM

Skyler
Ik begin te lachen om zijn antwoord. "That could be true, but I don't believe you", grijns ik. Hij begint zichzelf in te smeren en ik kijk vanuit mijn ooghoeken toe. Wanneer hij bijna klaar is hoor ik hoe hij mijn accent probeert na te doen. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht en draai me naar hem toe, zodat ik zijn rug kan insmeren. Ik doe wat op mijn handen en masseer het allemaal in. Het voelt raar om hem zo aan te raken, maar toch minder raar dan wanneer hij hetzelfde bij mij deed. Ik wrijf mijn handen af aan mijn benen zodat ze minder vettig zijn en ga weer goed zitten. Ik kijk op als ik zijn vraag hoor, hij vraagt het zo zacht dat ik het bijna niet heb gehoord. "Yeah, very excited", antwoord ik zacht. Ondertussen kijk ik hem aan, ook al kijkt hij naar het zwembad. Ik lik over mijn lippen en kom weer naar de realitieit. Ik stop de bus zonnebrandcrème weer in mijn strandtas, neem mijn zonnebril eruit en ga op mijn bedje liggen. Ik begin stilletjes aan nerveus te worden over vanavond. Bedoelt hij het vriendschappelijk? Ziet hij meer? Hij is moeilijk in te schatten. Uit ervaringen weet ik dat ik er niet al te veel van moet verwachten op romantisch vlak. "You are bringing some champagne and strawberries, right?" plaag ik hem. Champagne kan je niet zomaar meebrengen van het buffet en aardbeien heb ik er eigenlijk ook nog niet zien liggen tussen al het fruit.

cooltext1643255418.png

Reply

Writer4ever

23, female

  Level 16

Care Team

Posts: 1665

Re: O || In love with a stranger

from Writer4ever on 07/22/2017 05:40 PM

Jack
Tussen al het volk meen ik haar broertjes te herkennen, maar ik ben er niet helemaal zeker van dus zeg ik er niks over. Als ze wat begint te doen kijk ik haar vanuit mijn ooghoek aan en neem ook mijn zonnebril om het minder te doen opvallen. Ik ga wat beter zitten en kijk haar dan helemaal aan als ze begint over champagne en aardbeien. "Well.." zeg ik en kijk weer naar het zwembad. Ik weet dat ze het zegt om te plagen en ik kan niet meteen een goed antwoord geven dus besluit ik om even een stilte te laten vallen. "If you want that." Met die woorden sluit ik af en denk even na. Misschien krijg ik dat nog wel geregeld en het lijkt me wel grappig aangezien ze dat dan helemaal niet verwacht. Ik ga nu ook achtertegen de leuning zitten. Er is ondertussen wel wat volk aangekomen. Plots valt mijn blik op de vrouw die gisteren naar ons toe kwam toen we wat zaten te drinken. "Isn't that your mom?" vraag ik en probeer zonder te wijzen duidelijk te maken wie ik bedoel.

Reply

Ellytjevdb

23, female

  Level 26

Moderator

Posts: 3131

Re: O || In love with a stranger

from Ellytjevdb on 07/22/2017 05:52 PM

Skyler
Ik kijk hem zijdelings aan na mijn vraag en wacht zijn reactie af. "Well...", begint hij, maar hij maakt zijn zin niet af en laat een stilte vallen. Een stilte waarvan ik nog zenuwachtiger wordt. "No, just give me some water and fries and I'm happy", grijns ik. Ik volg de richting die hij subtiel aanwijst als hij denkt mijn moeder gezien te hebben. Hij heeft gelijk, daar wandelen mijn ouders en ze komen steeds dichterbij. Ze zullen ons dus sowieso zien. "Yeah... Put your fingers in your ears, please. I don't want you to hear her shouting at me", zucht ik en ga rechtop zitten. Op dat moment ziet mijn moeder me en komt ze sneller naar me toe. Mijn vader merkt me ook op en volgt haar. Oh nee, nu gaan we het krijgen. Precies op het moment dat ze bij ons aankomt klimmen mijn broertjes uit het water en gaan ze bij Jack staan. Ik richt mijn aandacht dus op hen en probeer mijn moeders blik te negeren. "Kom je straks met ons spelen?" vraagt Michael. "Wie is dat?" vraagt mijn moeder streng. "Jack, een vriend van Skyler. We hebben gisteren ook al met hem gespeeld", legt Michael uit zodat ik het niet moet doen. Ik kijk hem met een glimlach aan en richt mijn blik dan op mijn moeder. "Je hebt hem al gezien, mam. Kian en Michael vinden hem aardig", zeg ik in de hoop dat dat de ergste zorgen wegneemt.

cooltext1643255418.png

Reply

Writer4ever

23, female

  Level 16

Care Team

Posts: 1665

Re: O || In love with a stranger

from Writer4ever on 07/22/2017 10:42 PM

Jack
Ik moet lachen als ze me waarschuwt en zegt dat ik maar beter mijn vingers in m'n oren kan doen. Plots staan niet alleen haar ouders voor ons, maar ook haar kleine broertjes zijn erbij komen staan. Ze praten allemaal in het Nederlands waardoor ik er dus niets van versta, al heb ik wel het gevoel dat een van de jongetjes wat aan mij vroeg. Ik kijk Skyler vragend aan in de hoop dat ze iets voor me gaat vertalen ofzo. Maar haar mama begint vanalles tegen haar te zeggen. Terwijl komen de twee jongetjes dichter naar me toe en nu is het duidelijk dat hij wat aan me vraagt. "Excuse me?" zeg ik en kijk hem, maar ook Skyler opnieuw vragend aan. Nu kijkt ook de jongen naar Skyler. Dit is raar. Ik beslis dat ik me misschien best even kan voorstellen aan haar ouders, anders kom ik misschien onbeleefd over. Ik ga rechtstaan en steek mijn hand uit. "I'm Jack." Ze kijken me beide een beetje raar aan, maar de man pakt mijn hand en zegt zijn naam, die ik eerlijk gezegd niet zo goed versta. De vrouw kijkt alleen maar even naar mijn hand en reageert verder niet. Ik ga weer op mijn ligbed zitten en kijk Skyler hulpeloos aan. "Your brother is asking me something but I don't understand him'", zeg ik zachtjes tegen haar.

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  3  |  4  |  5  |  6  |  »  |  Last

« Back to forum