O || In love with a stranger

Erste Seite  |  «  |  1  ...  3  |  4  |  5  |  6 [ Nach unten  |  Zum letzten Beitrag  |  Thema abonnieren  |  Älteste Beiträge zuerst ]


Writer4ever

23, Weiblich

  Level 16

Care Team

Beiträge: 1665

Re: O || In love with a stranger

von Writer4ever am 08.06.2017 09:30

Jack
Als ik mijn kamer gevonden heb ga ik meteen aan de slag om al mijn kleren uit te pakken en in de kasten te hangen. Ik wil zo weinig mogelijk tijd hieraan verspillen, zodat ik snel naar haar zwembad kan. Ik neem snel een foto in de spiegel die ik later misschien op instagram kan zetten. Maar ik heb beslist dat ik niet aan social media ga doen de hele tijd dat ik op Ibiza ben. Ik kies een zwembroek uit en trek er een tanktop op aan. Ik werp nog een blik in de spiegel en leg mijn haren nog even goed. Ik neem zonnecrème, mijn mobiel en oortjes mee in een tas en ga naar het zwembad toe. Gelukkig is het rond de middag en gaan er veel mensen wat eten waardoor er stoeltjes zijn vrijgekomen. Ik kies er eentje niet tussen te veel volk staat. Het zwembad ziet er zo verleidelijk uit. Ik trek de tanktop alweer uit en beslis om mezelf maar snel even met zonnecrème in te smeren, niet dat ik snel last heb van verbranden. Ik ben zo een gelukzak wiens huid redelijk snel bruin wordt en de stage van verbranden meestal overslaat. Aangezien de zonnebrand eerst wat in moet trekken voordat ik het zwembad in kan ga ik liggen en zet wat muziek op. Opnieuw kies ik voor hiphop muziek. Ik sluit mijn ogen en geniet van de zonnestralen op mijn lichaam en het geluid van water en spelende kinderen. Eindelijk ontspanning. 
Als ik voel dat mijn huid niet meer plakt vind ik het wel tijd geworden om een duik te nemen. Ik sta op en loop korter naar de rand van het zwembad. Het valt me meteen op dat er redelijk wat volk inzit. Ik zet mijn zonnebril op aangezien de zon redelijk hard weerkaatst op het water. Plots loopt er iemand tegen me aan. Ik kijk om en hoor nog "I'm sorry." Ik heb niet echt een idee wie het was, niet dat het me echt uitmaakt. Dat krijg nou eenmaal als ze zoveel volk rondloopt. Ik voel voorzichtig met mijn voet aan het water. Gelukkig is het niet zo koud, een aangename temperatuur. Ik ga zitten en laat me geleidelijk aan in het water zakken. Dit doet verdomd goed. Al is het water toch wel net iets kouder als je er helemaal in zit. Ik leg mijn ellebogen op de rand en leun er een beetje op terwijl ik naar de andere mensen in het zwembad kijk die plezier aan het maken zijn. Ik zie vooral veel kindjes, zo schattig. En dan valt mijn oog op een meisje dat mijn haar broertjes aan het spelen is. Ze ziet er helemaal niet lelijk uit. Er verschijnt automatisch een kleine glimlach om mijn lippen maar ik dwing mezelf om verder rond te kijken. Ik ben hier namelijk niet om een vriendin te vinden. Nee, dat zou niet goed zijn voor mijn carrière een vriendin. Al denk ik daar anders over, als ik nu eenmaal verliefd wordt dan is dat maar zo.
Jack_xx.jpg

Antworten

Ellytjevdb

24, Weiblich

  Level 26

Moderator

Beiträge: 3131

Re: O || In love with a stranger

von Ellytjevdb am 08.06.2017 02:51

Skyler
Ik kies een ligbedje uit bij het zwembad, wel een beetje onder de palmbomen aangezien ik me nog niet ingesmeerd heb. Misschien moet ik dat maar eerst gaan doen. Ik ga dus eerst weer opweg naar onze kamer, daar kan ik de spullen pakken die ik nodig kan hebben. In de lift neem ik de kaart voor de deur al uit mijn achterzak. '225' staat er in sierlijke letters, waardoor ik weet dat ik bij onze kamer ben aangekomen. Snel zoek ik mijn spullen bij elkaar. Een haarelastiekje doe ik op mijn pols, in een strandtas stop ik een boek, mijn mobiel met oortjes, zonnebrandcrème en voor de zekerheid nog een klein handdoekje. Zodra ik alles heb ga ik weer opweg naar het zwembad. Aan de balie neem ik enkele brochures mee waarin zowel activiteiten buiten als binnen het hotel beschreven staan. Zodra ik mijn stoel weer gevonden heb, trek ik mijn topje en broekje uit en begin ik me in te smeren. De zon brandt al op mijn huid, ondanks dat het nog niet zo laat is. Met een zucht ga ik liggen. Dit is het goede leven. Even geen gezeur aan mijn hoofd. Straks komt de rest van mijn gezin en kan ik waarschijnlijk de hele tijd met mijn broerjtes in het water zitten om mee te spelen met hun spelletjes. Ik neem mijn boek en zet mijn zonnebril op. 
Ik heb geen idee hoe laat het is, of ik eigenlijk wel echt geslapen heb. Maar het lijkt alsof ik een eeuwigheid heb geslapen. Aan de drukte te merken moet het nu wel middag zijn. Ik vermoed bijna etenstijd. Als ik om me heen kijk zie ik dat mijn broers aan het spelen zijn en dat ook mijn ouders in het zwembad zitten. Ze hebben me in ieder geval niet gemist, dat is duidelijk. Ik stop mijn boek weer in de tas en sta op. Dit korte dutje heeft me eigenlijk wel goed gedaan. Ik ben nu helemaal klaar voor iets actiefs. Ik sta wat om me heen te kijken aan de rand van het zwembad, niet goed wetend wat te doen. Ik voel me redelijk bekeken zo, met een open ruimte die voor me ligt en mijn huid die nog bleek is van het zonneloze België. Voor ik het goed en wel besef lig ik in het zwembad. Eerst weet ik niet wie me er geduwd heeft, maar zodra ik weer boven water kom, zie ik zowel Kian als Michael grijnzend staan. "Kom hier dat ik jullie te pakken krijg!" roep ik met een grijns op mijn gezicht. Ze beginnen alle 2 te lopen en ik kruip zo snel ik kan uit het zwembad. Ze weten allebei heel goed dat ik hen nog te pakken ga krijgen, is het niet nu, dan is het later of op een andere manier. Ik loop voorzichtig achter hen aan, met mijn ogen die de omgeving scannen. Ik moet uitkijken dat ik niet val over een bal, een schoen of een ligbed, maar toch loop ik tegen iemand aan. "I'm sorry!" roep ik achter me, zonder goed te zien tegen wie ik het had, maar wel in het engels aangezien ik hier nog maar weinig belgen heb gehoord. Ik heb hier dan ook helemaal geen tijd voor, ik zag net Kian binnen handbereik. Binnen 2 passen heb ik hem te pakken, til ik hem op en loop met hem naar het zwembad. Met een smekende blik kijkt hij me aan. Pap staat met een luchtbedje dus gooi ik hem daar voorzichtig op. 

Skyler_Moore_32.jpg

cooltext1643255418.png

Antworten Zuletzt bearbeitet am 10.06.2017 10:50 .

Writer4ever

23, Weiblich

  Level 16

Care Team

Beiträge: 1665

Re: O || In love with a stranger

von Writer4ever am 07.06.2017 09:59

Jack
Als we net op de grond staan komt Jerry naar me toe, een van de bodyguards. "Vermom je want er zijn veel toeristen op de luchthaven." Ik zucht en kijk hem verveeld aan. Ik haat het om me te moeten vermommen. Snel zet ik een zonnebril en een muts op. Omdat ik in eerste klas zit, als bijna een van enige, mag ik als eerste uitstappen. Ik snel naar binnen toe. Ik ben al lang blij dat ik zelf niet op die bagage moet staan wachten. Ik wordt naar een busje geleid en neem rustig plaats op de achterbank. Het is met geblindeerde ramen dus kan ik in alle rust mijn zonnebril weer afzetten. Ik had gelezen dat het hotel wel een eindje van de luchthaven was. Zo jammer, ik haat lang in de auto of op het vliegtuig zitten, ook al ben ik het wel al gewoon. Ik neem m'n mobiel uit mijn achterzak en ook mijn oortjes. Het wordt hiphop muziek. Ik sluit mijn ogen en leg mijn hoofd tegen de hoofdsteun. 
"Jack, we are at the hotel" De stem van Jerry wekt me. Blijkbaar was ik in slaap gevallen. Er verschijnt automatisch een glimlach om mijn lippen. Ik heb hier zoveel zin in. Ik zet opnieuw mijn zonnebril op en trek mijn muts goed. Achter Bart en Jerry loop ik naar binnen toe. "I'll do the check-in" zeg ik en kijk hun serieus aan. Ik kan er niet tegen dat ze altijd alles voor me willen doen. Ik kan heus wel voor mezelf zorgen. Als we aan de balie arriveren zie ik dat er net een hele boel mensen aangekomen zijn. Ik schuif achteraan aan en wacht geduldig tot ik eindelijk aan de beurt ben. "Jack Hoover" zeg ik als ze naar mijn naam vragen. Ik zie hoe het meisje achter de balie me met grote ogen aankijkt maar haar toch in houdt. "Room 125" zegt ze en geeft nog een hele uitleg over animatie en alle andere dingen. Als ze klaar is neem ik mijn spullen en ga op zoek naar mijn kamer zonder te wachten op Bart en Jerry om zien waar zij verblijven. 

Antworten

Ellytjevdb

24, Weiblich

  Level 26

Moderator

Beiträge: 3131

Re: O || In love with a stranger

von Ellytjevdb am 06.06.2017 10:12

Skyler
Vandaag is het mijn eerste volledige dag op Ibiza. We zijn gisterenavond laat geland en zijn vrijwel meteen in bed gekropen. Deze ochtend ben ik al vroeg op en begin ik mijn koffer uit te laten, tot grote ergernis van mijn kleine broertjes, Kian (6 jaar) en Michael (9 jaar). Het is mijn eerste keer op Ibiza en zou graag al meteen op verkenning gaan, maar neen, ik moet eerst mee met het gezin om te gaan ontbijten. Voordat we vertrekken naar het buffet trek ik een bikini aan onder mijn topje en shortje, zodat ik daarna meteen een stoel kan uitzoeken en een duik kan nemen. "Skyler, let jij op je broers bij het buffet? Dan kunnen je moeder en ik al een plekje zoeken", zegt mijn vader. "Jaha pap", antwoord ik met een glimlach. Zelf pak ik allerlei lekkers, ga naar de tafel en eet het zo snel mogelijk op. Van mam moet ik naar de balie gaan om te vragen naar handdoeken die we extra lenen voor bij het zwembad. "Daarna mag ik wel meteen op verkenning toch?" vraag ik met lieve oogjes. "Wees voorzichtig!" roept mijn vader me na als ik wel snel weg gelopen ben. Met een zucht wandel ik het gebouw uit richting de balie. Een meisje van 17 zou toch wat meer vrijheid mogen hebben? Neen, ik hang altijd vast aan mijn broertjes, want ik mag geen slecht voorbeeld zijn. Zo gaat het altijd in België en zelfs hier heb ik er nog last van. Ik ben alleen te goed om het maar te blijven pikken, maar zo slecht is het nog niet. Mijn broertjes zijn geen ettertjes en zijn zelfs heel lief voor me. Mijn ouders zijn dan wel streng (en dat is soms maar beter ook), ze geven wel om me. Ik zie net een busje op de eigendom van het hotel rijden als ik in de buurt van de balie kom. Er komen waarschijnlijk weer nieuwe toeristen aan. Ik blijf naar het busje kijken totdat ik achter een vrouw sta. Ik hoor haar in het Frans vragen naar handdoeken en krijg spontaan een glimlach op mijn gezicht als ik zie dat de man haar niet verstaat. Ik ga naast haar staan en vraag voor zowel mezelf als haar familie een stapel handdoeken. "You're welcome!" glimlach ik naar de vrouw. Ik ga snel aan de kant als ik merk dat er nu echt een aantal toeristen achter me staan. Ik kijk nog een keer over mijn schouder en schuif dan mijn zonnebril op mijn neus. Tijd om het domein te verkennen.

Skyler_Moore_31.jpg

cooltext1643255418.png

Antworten Zuletzt bearbeitet am 10.06.2017 10:49 .

Writer4ever

23, Weiblich

  Level 16

Care Team

Beiträge: 1665

Re: O || In love with a stranger

von Writer4ever am 06.06.2017 08:42

Jack Hoover // 19 // Zanger van 'Originals' // Bekendste van de groep // Rustig // Geduldig
http://www.ciaomodels.com/wp-content/uploads/2015/12/CiaoModels711.jpg

Jack
Ik ben blij als ik eindelijk toe ben aan mijn welverdiende vakantie. Het jammeren is dat er natuurlijk wel bodyguards mee moeten. Dat komt namelijk omdat ik de zanger van een badje ben, Orginials genaamd. Twee jaar geleden werd ik ontdekt door mijn covers op YouTube. De producer had ook enkele andere jongens ontdekt. Luke (drummer), George (gitarist) en Holden (ook zanger). Hij besloot om ons samen in een band te stoppen en eigenlijk hadden we meteen succes. Nu, anderhalf jaar na de eerste grote hit, zijn we nog steeds op ons toppunt. Dit is mijn vakantie voordat we op wereldtour vertrekken. En oh ja, we zijn Brits. De bodyguards gaan gelukkig wel oo een afstand mee, ze zitten wel in hetzelfde hotel maar laten me zoveel mogelijk met rust. Het vliegtuig is nu zo al een 2 uur in de lucht en ik vind het toch wel bijna tijd dat we gaan landen. Het is een vijfsterren hotel op Ibiza, die natuurlijk niet al te bekend is. Ik hoop zo dat er zo weinig mogelijk fans rondlopen. Ik heb echt wel even rust nodig.

Antworten

Ellytjevdb

24, Weiblich

  Level 26

Moderator

Beiträge: 3131

O || In love with a stranger

von Ellytjevdb am 06.06.2017 08:27

Met Writer4ever.

Ik : Skyler Moore  -  17  -  nieuwsgierig  -  onafhankelijk 

Skyler_Moore_1.jpg 

cooltext1643255418.png

Antworten
Erste Seite  |  «  |  1  ...  3  |  4  |  5  |  6

« zurück zum Forum