ORPG// Love against Law feat. walkingdead

First Page  |  «  |  1  ...  19  |  20  |  21  |  22  |  23  ...  48  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from LostSouls on 07/22/2017 12:34 AM

Sarah
Wanneer we op school aankwamen zag ik Claire al staan. Ze grijnsde wanneer ze me zag. Meteen wanneer we stilstonden stapte ik uit en liep naar haar toe. 'Welke lessen hebben we vandaag?' vroeg ik terwijl ze alles opsomde. Verderop zag ik Rosie staan met haar slaven. Ik schonk er niet veel aandacht aan en keek vervolgens naar de limo waar Levi en Darren nu ook uitstapte.

Levi
Ik stapte uit wanneer we er waren en liep al snel naar de Martial Arts zaal waar ik me voorbereidde op de eerste les. Ik beet op mijn kaken en deed zelf mijn shirt uit om even te trainen voor ik hier weer van die eerste jaars rond me had zitten kwijlen.

Reply

walkingdead

24, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from walkingdead on 07/22/2017 08:00 AM

Rosie
"Hoe gaat het trouwens met je neef Ro." Terwijl ik precies wist wie Becka bedoelde "forget that thrash hij denkt nogsteeds dat hij alles is en zo.. weet je dat Sarah mijn neefjes allebei paalt is dat niet geweldig?" Zei ik met een lachje terwijl Becka geschrokken door het nieuws Karin en Jessica opbelde. 

Darren
"Ik zou niet bellen als ik jou was" zei ik tegen Beck terwijl ik Rosie aankeek en Becky compelde." Het is nooit gebeurt ga nu naar je les" ze deed wat ik zei terwijl ik me omdraaide naar Rosie "ik weet wat je nu denkt nichtje... maar ik heb plannen en het is nog te vroeg voordat gedoe met Sarah." Ze keek me vuil aan en dat deed Ro zelden "ik weet niet wat je plan is maar als je slet een gevecht met me wil startte dan mag ze haar gang gaan weet alleen niet of ze die gaat winnen grammery's buigen namelijk voor Lincolns." Als dat zegt glimlach ik "Levi heeft namelijk gezegd dat jullie weer palen waar Sarah bij is lijkt er op dat iemand je gebruikt alleen voor seks."  Ze keek me woedend aan "O nu snap ik het." Zei ze "je probeert Levi voor onze familie zwart te maken." Ik grijnsde vals "je helpt me daar goed bij Ro" ik drukte een kusje op haar voorhoofd en liep naar mijn les. Hij is het zelf gestart en hoe manupulitief ook was ik wilde hem niet alles laten verpesten wat in mijn leven kwam zoals wat hij bij mij heeft gedaan.

Reply Edited on 07/22/2017 09:55 AM.

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from LostSouls on 07/23/2017 05:54 PM

Sarah
Zuchtend liep ik naar mijn kluisje waar ik mijn boeken voor de kooklessen nam. Ik trok kort mijn broek nog wat omhoog, zodat ik wist dat mijn kont beter uitkwam in de broek. Ik sloot mijn kluisje en liep met Claire naar de schoolkantine waar we gingen zitten bij Ivy en Jeremy die er al zaten. 'Hey.' zei ik met een glimlachje. 'Jij ziet er weer vrolijk uit voor de verandering?' vroeg Jeremy. Ik haalde mijn schouders op.

Levi
Als ik even gesport had nam ik een handdoek en veegde het vocht van mijn abs af. Ik ging op een van de sportbankjes zitten en nam de map met de lesvoorbereidingen erbij.

Reply

walkingdead

24, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from walkingdead on 07/23/2017 06:36 PM

Sarah
Als hij dat zegt kijk ik hem na en slik ik kort. Ik was het niet eens met Darren maar ik begreep het wel. Levi ruineerde wel bijna echt alles voor hem zonder dat Levi het eigenlijk weet. Mijn oom en tante trokken Levi voor vanwege zijn "echte" vader die vermoord is en dat begreep ik ook wel. Ik zou Darren egoïstische kunnen noemen maar zo zit het helemaal niet. Maar ik was nu ook boos op Levi die zo graag zijn mond voorij moet praten. Ik nam diep adem en besloot naar mijn les te gaan toevallig was die ook van Levi.

Darren
Ik kwam aan in de les "meneer Bonasis." Zei ik overdreven tegen hem terwijl ik ging zitten. En op Sarah wachte. Ik had plannen met mijn toekomst en daarvoor moest Levi lijden en dat betekende niet dat ik niet van hem hou het betekend dat ik mijn hagje red van  vernedering.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from LostSouls on 07/23/2017 07:03 PM

Sarah
Ik liep naar de kleedkamers waar ik me om zou kleden. Ik trok een strakke top met een beetje inkijk aan en eronder een strakke spijkerbroek en naaldhakken. Ik werkte mijn rode lippenstift bij en liet mijn golvende haar over mijn schouders vallen. De boeken van de kookles deed ik in mijn handtas en vervolgens liep ik richting de MA les. Een nieuw persoon. Ik had nagedacht over gister. Ik wou het doen. Ik wou iemands leven in mijn handen hebben en het gewoon voelen sterven. Al moest ik mijn humanity uitzetten. Ik liep binnen en zag Darren al zitten. Ik ging verderop de bank zitten naast Jeremy die voor de grap even fluitte. 'Vanwaar deze transformatie in outfit voor vandaag?' vroeg hij. Ik haalde mijn schouders op en keek naar Levi die met de les ging beginnen.

Levi
Wanneer de eerste studenten binnen kwamen deed ik mijn shirt aan. Vandaag gingen we het over techniek hebben dus was opzich een best saaie les, maar goed. Het moest toch gebeuren. Als ik Darren hoorde grijnsde ik klein. 'Darren.' zei ik zuchtend en keek even in mijn schrift terwijl de rest binnen kwam lopen. Ik keek op en fronste even verbaasd wanneer ik Sarah zag. Ik legde mijn ogen maar snel weer ergens anders. '

Reply

walkingdead

24, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from walkingdead on 07/23/2017 07:18 PM

Rosie
Ik had geen zin in Levi's les en besloot te spijbelen. Ik stak ergens een joint op om de madness dat in mijn hoofd speelde te kalmeren. En nam flinke teugen.
 
Darren
Ik zag Sarah naar binnen lopen terwijl een diep frons op mijn gezicht onstond. Ik keek naar Levi die ook geamuseerd was. En wachten rustig af tot dat de les voorbij was. Wat ik met haar zou doen.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from LostSouls on 07/24/2017 03:59 PM

Sarah
Ik keek verveeld naar mijn nagels tot het einde van Levi zijn les. Ik kwam overeind en keek kort naar Darren en zag al hoe irritant hij het vond dat ik er zo gekleed uit zag. Ik grijnsde een beetje en liep met Jeremy en Claire de zaal uit. We liepen naar de kantine waar ik een bloodbag bestelde en die in een keer leegdronk.

Levi
Ik gaf mijn les die vooral uit theorie bestond en zag iedereen erna ook weer snel vertrekken. 'Darren, als je Rose ziet wil je dan vragen of ze hierheen komt. Ik waardeer het niet als mensen mijn lessen skippen.' zei ik tegen hem wanneer hij weg liep.

Reply

walkingdead

24, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from walkingdead on 07/24/2017 05:41 PM

Darren
Mijn ogen waren alleen maar gericht op Sarah. Terwijl ik half luisterde naar Levi "o.. dat mag je echt zelf gaan uitzoeken het is namelijk niks voor haar om 1 van jou lessen te skippen." Zei ik terwijl ik de zaal uitliep en Sarah versnelde. Ik nam jaar pols vast en trok haar naar me toe ik bracht mijn lippen naar haar oren "why are you dressed like a pornstar or something?" Vroeg ik een beetje verveelt.

Rosie
Ik trapte mijn joint uit en liep richting de kantine waar ik bij mijn vriendinnen ging zitten." Waar was je?" Vroeg Beck terwijl ik haar stoned aankeek "iets beters doen dan zo een domme les volgen van mijn neef."

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from LostSouls on 07/24/2017 05:47 PM

Levi
Ik rolde mijn ogen. 'Fine.' zuchtte ik. Ik had ook niks aan hem. Ik ruimde vervolgens alles op en liep de zaal uit door de school heen om op zoek te gaan naar Rosie. Uiteindelijk vond ik haar in de kantine en liep ik naar haar tafel. 'Dames... zou ik Rosie even mogen lenen?' vroeg ik en keek Rosie vervolgens aan.

Sarah
Wanneer ik opeens bij mijn pols word gegrepen en wordt omgedraaid grijnsde ik. Ik knikte kort naar Claire dat ze door kon lopen. 'Het is hoogstens sexy. Pornsterren lopen namelijk zonder shirt rond. Vind je het niet mooi baby?' vroeg ik een beetje beteuterd en keek in zijn ogen terwijl ik op mijn lip beet.

Reply

walkingdead

24, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from walkingdead on 07/24/2017 05:56 PM

Rosie
Als ik de stem van Levi hoor kijk ik Becka diep aan. Niet weg gaan." Ja sure meneer Bonasis" mijn vriendinnen kwamen overeind terwijl ze me veelbetekenend aankeken." Wat is er meneer Bonasis, ik denk dat je al opgemerkt heb dat ik GEEN lessen meer van JOU volg." Ik keek naar me nagels en nam diep adem.

Darren
"Natuurlijk vind ik het mo.. ik bedoel aantrekkelijk maar niet hier." Zei ik terwijl ik diep adem nam "je weet hoe Levi kan zijn en ik wil niet dat je weer in die val van hem trapt wanneer hij je weer is wil neuken.." Ik nam haar arm vast en nam haar mee naar mijn kluisje waar ik een oud shirt van mij had liggen these titties moesten bedekt worden. 

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  19  |  20  |  21  |  22  |  23  ...  48  |  »  |  Last

« Back to forum