ORPG// Love against Law feat. walkingdead

First Page  |  «  |  1  ...  45  |  46  |  47  |  48  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from LostSouls on 09/30/2017 11:44 PM

Sarah
Ik keek op naar Darren. 'Tyler heeft veel weg van Rosie en een beetje van Levi. Zou je weten als je wat interesse in hem zou tonen. Al doe je het alleen al voor Rosie. Teresa kan inderdaad net zo koppig zijn als haar vader.' zei ik tegen hem en zuchtte. 'Heb je je stapel werk al weg gewerkt?' vroeg ik hem en keek ondertussen of Conor het flesje nog goed vast hield.

Levi
'Ja dat weet ik, helaas.' zei ik tegen haar en drukte de tv aan. 'Zullen we binnen kort weer even weg gaan? Vakantie'tje?' vroeg ik Rosie. Volgens mij kon ze wel wat ontspanning gebruiken.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from walkingdead on 10/01/2017 08:50 PM

Darren
''Zo bedoelde ik het niet.'' Zei ik snuiven ''het is meer dat ik en Tyler het half broer gedeelte ook bezitten alleen is dat met Conor gecompliceerder dan dat van mij en Levi.'' Ik keek naar Teresa en was niet van plan om aan haar te vertellen dat Levi mijn broer is in de toekomst. Alleen Conor's  vader that's it.'' Tyler zal me gewoon zien als de stiefvader van Conor meer niet'' ik beet mijn kaken opelkaar.

Rosie
Ik grinnikte zacht ''jij wilt zeker alleen op vakantie om de dagen in te halen waar we geen goeie seks konde hebben.'' Zei ik tegen hem terwijl ik tegen hem aan ging staan en mijn handen langs zijn borstkast gleden ''maar voordat we op vakantie gaan.. moet je met Darren gaan praten over Conor.. Over het voorstel.'' Ik beet op mijn onderlip en had het over het feit dat Tyler en Teresa niet mochten weten dat ze nicht en neef zijn in de toekomst.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from LostSouls on 10/01/2017 09:03 PM

Levi
Ik beet grijnzend op mijn lip als ik haar handen op mijn borstkas voelde. 'Misschien.' zei ik en keek in haar mooie ogen terwijl ik mijn handen op haar billen legde. Als ze over Darren begon zuchtte ik. 'Ik snap nog steeds niet waarom? Dat is toch veel te ingewikkeld. Al helemaal voor Conor.' zei ik tegen haar en zuchtte diep.


Sarah
Ik zuchtte en beet op mijn lip. Ondanks dat ik er niks aan kon doen en dat ik Conor voor geen goud wou missen voelde ik me toch schuldig tegenover iedereen. Lev en ik hebben het zo ingewikkeld gemaakt door Conor te krijgen. 'Ik had ook niet anders verwacht.' zei ik en nam het flesje over van Conor. 'Ga maar even spelen.' zei ik tegen hem waarna hij wegrende de kamer uit naar zijn speelkamer. 'Je hebt altijd al een hekel aan Levi gehad waarom nu opeens erkennen toch?' 

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from walkingdead on 10/01/2017 09:40 PM

Darren
''Ik heb geen hekel aan mijn neefje.. het is ook Rosie's zoon.'' Zei ik mompelend '''ik heb geen hekel aan Levi.. het is meer dat ik te veel van jou hield.''Zei ik eerlijk ''je weet wat ze zeggen liefde kan je denkloze keuzes laten maken.'' Ik tilde Teresa op en aaide door haar haartjes terwijl ze over mijn wang aaide ''ik hou van jou.'' Zei ik met een lachje tegen haar.

Rosie
''We zijn de Lincolns  babe.. de heersers van de hell en hemel.'' Zei ik tegen hem ''dus zo ingewikkeld moet het helaas zijn.'' 

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from LostSouls on 10/01/2017 09:56 PM

Levi
'Dat is omdat deze familie het zich zelf lastig maakt. Niet omdat het moet. Maar best... ik praat wel met die eikel.' zei ik en liet haar los en ging weer voor de tv zitten. Dit keer met een glas whiskey in mijn hand.

Sarah
Ik keek naar hem. 'Je hebt me. Ik ben helemaal van jou. Waarom heb je dan alsnog zo een hekel aan Levi. En dan Conor. Dat kind kon er niks aan doen dat jij mij opzadelde met een jaar vol relatie shit met Levi. In dat hele jaar heb ik elke dag ook al was het niet helemaal bewust aan jou gedacht. Het enige waar jij aan denkt is macht en ik hou ook van macht maar ik weet het tenminste te combineren met mijn familie.' zei ik lichtelijk boos. Ik hield van Darren, nog steeds heel veel. Hij liet gewoon niet genoeg blijken of hij ook van mij houd.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from walkingdead on 10/01/2017 10:22 PM

Darren
''Omdat jij van Levi hield.'' Zei ik tegen haar ''je kan zeggen dat ik jaloers was vanaf de dag dat je me het had verteld... maar ik ben zoals altijd goed in het verstoppen van mijn eigen gevoelens.'' Ik keek haar intense aan wanneer ze over macht begint ''macht heeft mij mijn kleine prinses gegeven'' zei ik ik drukte een kusje op Teresa haar lipjes ''maar het heeft ook mijn innerlijk verpulfert,, remember dat ik weigerde om een vampier en duivel te zijn.. dat ik er altijd om gepest werd.. omdat ik zo graag goed voor de wereld wilde zijn.. ik heb geaccepteerd dat het niet kan en dat ik geboren ben als een duivel en ik verplichtingen heb.. ik heb geen goed hart en daar zal je mee moeten leven.. zodra iemand jou van me wilt afpakken en de 2e vrouw waar ik van hou die jou nu mama noemt 
geld hetzelfde voor.'' Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from LostSouls on 10/01/2017 10:47 PM

Sarah
'Hoe fucking lang geleden was het, Darren? Mijn gevoelens voor Levi zijn al jaren weg. Conor is niet geboren uit liefde. We hebben elkaar dat hele jaar voor de gek gehouden. Ik hou van jou Darren, waarom kun je dat verdomme niet zien.' zei ik gefrustreerd met tranen in mijn ogen. Teresa werd onrustig van de spanning die er nu hing. Ik wilde me niet zwak opstellen dus probeerde mijn tranen vanaf nu dan ook voor me te houden.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from walkingdead on 10/01/2017 11:01 PM

Darren

Ik zette Teresa in de wieg en stopte het speentje in haar mond ''stil maar prinsesje.'' Zei ik rustgevend tegen haar terwijl ze al snel haar oogjes sloot. Ik draaide me om naar Sarah ''don't say that.'' Conor stond om het hoekje van de woonkamer en keek een beetje bang naar ons ''ik heb het al geaccepteerd Sarah je gevoelens voor Levi zullen nooit helemaal weg gaan nu je Conner hebt.. maar please lieg niet tegen jezelf en ook niet tegen mij.. je houd van me op de mannier hoe familie dat eenmaal doet.. en ik hou van je hoe liefde dat doe en ik wil het zo houden.. voor hem.'' Ik keek naar Conor ''Conor is geboren uit liefde.. jou liefde.'' 

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from LostSouls on 10/01/2017 11:12 PM

Sarah
'Ga mij niet vertellen wat ik voel en hoe ik het voel Darren.' siste ik tussen mijn tanden door. Ik keek naar Teresa die net eindelijk lag te slapen. 'Ik moet weg hier.' zei ik terwijl ik lichtelijk in paniek raakte over wat ik moest doen. 'Mama?' hoorde ik Conor zachtjes en betreurd. Ik knielde bij hem neer. 'Alles is oké, lieverdje. Ga maar weer spelen.' zei ik en drukte een kusje tegen zijn voorhoofd. Ik liep vervolgens naar boven naar onze kamer waar ik een weekendtas op bed zette en kleren erin begon te doen. Niet alleen van mij, ook van Conor en kleertjes van Teresa. Mijn vampiergeaardheid verhoogde alle gevoelens 10 keer zo hard. De wanhoop van Darren die niet begrijpt dat ik van hem hield. De stress van het moeder zijn van 2 kinderen met 2 verschillende vaders. De last op mijn schouders van die hele Lincoln familie. Tranen rolden inmiddels over mijn wangen het maakte me niks meer uit. Ik kon het niet meer in houden.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG// Love against Law feat. walkingdead

from walkingdead on 10/01/2017 11:40 PM

Rosie
Ik kwam inplaats van Levi Conor ophalen en zag Darren met zijn handen in zijn haren ziten.'' Rosie'' horde ik Connor piepend die achter de deur stond ''is het weer zo ver.'' Zei ik zuchtend ik liep naar boven en zag Sarah in tranen staan.''Wat heeft Darren je weer is verteld hoeveel hij van je houd in zijn woorden? En hoe je van beide broers houd maar de 1 meer dan de ander.. in dit geval Darren maar dat begrijpt hij niet omdat hij je als shit heeft behandeld.'' Zei ik tegen haar ''hoe misselijk je me soms ook maakt je bent een moeder de moeder van mijn neefje en nichtje.. en je zou sterker moeten zijn laten zien dat je het waardig bent om zijn vrouw te zijn.. bekijk het is vanaf zijn perspectief je weet dat hij iets wilt maar onzeker is.'' Zei ik tegen haar ''je bent nou eenmaal vervloekt met de naam Lincoln maak er het beste van.'' Ik had ook niet graag gewild dat Connor met ons kwam wonen voor zijn veligheid maar het moest maar hij was een kind en mijn neefje.

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  45  |  46  |  47  |  48  |  »  |  Last

« Back to forum