ORPG|| 885. WD 18+ obvs

1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  ...  37  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Oldest posts first ]


walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| 885. WD 18+ obvs

from walkingdead on 01/27/2019 11:16 PM

Nick
Als ze dat van me vraagt grijns ik “ik mag wel vader nu zijn.. maar ik ben nog steeds die tiener jongen die graag zijn vriendin pleziert.” Ik sloot de deur achter me en zoende haar vervolgens teder terwijl mijn handen ondertussen haar bloesje open knoopte.

Zullen we over gaan op de nieuw generation?

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| 885. WD 18+ obvs

from LostSouls on 01/26/2019 12:03 AM

Harley
Ik glimlachte zwakjes als ik zijn lippen voelde. 'Goed.' zei ik tevreden tegen zijn lippen. 'Nu de kinderen toch bezig zijn... zullen we eens kijken of de vering van ons matras aan vervanging toe is?' vroeg ik met geile oogjes terwijl ik mijn handen onder zijn shirt liet glijden naar zijn borstkas.

Damion
Ik knikte en keek naar de kinderen die al netjes aan tafel zaten. Zelf ging ik ook aan mijn plek aan het hoofd van de tafel zitten en keek op als de servants binnen kwamen om het eten op te dienen. Zodra iedereen had knikte ik. 'Smakelijk iedereen.'zei ik en begon met eten waarna ook de kleintjes hun boordjes leeg begonnen te eten.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| 885. WD 18+ obvs

from walkingdead on 01/25/2019 11:53 PM

Nick
Als ze dat van me vraagt kijk ik haar diep aan “wat jij wilt mijn vrouwe.” Zei ik tegen haar terwijl ik mijn handen op haar heupen plaatste en haar teder zoende “tenslotte wil ik Dakota ook gelukkig zien ze is mijn prinsesje.” Zei ik tegen haar toen ze werd geboren was ik helemaal in de wolken ze was mijn alles.

Mia
“Dat zal fijn zijn.” Zei ik glimlachend terwijl we de eetzaal binnen liepen en ik mijn 2 kindjes zag zitten onze tweeling waren gewoon een replica van ons beide.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| 885. WD 18+ obvs

from LostSouls on 01/25/2019 09:59 PM

Harley
Ik zuchtte. 'Waar ik bang voor ben? Wat dacht je ervan als Josh straks naar een openbare school gaat. Wat nou als hij van iemand anders dan van ons hoort dat zijn vader Damion is. Dan keert hij zich ook tegen ons.' zei ik en schonk een glas Bourbon in. Ik maakte me sowieso ieder moment druk om mijn kinderen. Ik wou ze gelukkig zien. Alle ellende die de wereld mee bracht besparen, net als elke moeder. 'Kun jij mij bij deze garanderen dat je Damion achter je laat en dat je Joshua in je armen sluit zoals je dat bij Dakota ook hebt gedaan?' vroeg ik hem.

Damion
'Als jij wilt dat ik ze in de gaten ga houden en dat ik een gesprekje ga voeren met Ron, dan doe ik dat.' zei ik tegen haar en legde mijn arm om haar heup en liep met haar mee naar binnen. 'Het zal vast wel goed komen schat. Dat doet het altijd.'

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| 885. WD 18+ obvs

from walkingdead on 01/25/2019 09:53 PM

Mia
Als hij dat zegt knik ik “ik weet het niet zo zeker.. Elivia is heel verlegen iemand die geen kwaad doet liefste.” Zei ik tegen hem Damion was dan ook de enige die half engel is Elivia bleek meer van die kant te hebben dan van zijn duivelse kant. Ik maakte me zorgen maar als we goed genoeg op haar letten kon ze ons misschien nog is verassen.

Nick
Als ze dat allemaal zegt zucht ik zacht “ik becherm jullie allemaal Harley.. waar maak je druk om?” Vroeg ik haar “dat Josh opstandig zal worden en zijn vader wil leren kennen.. ik probeer.. ik bedoel ik ga proberen om zijn vader te worden.” Zei ik tegen haar.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| 885. WD 18+ obvs

from LostSouls on 01/25/2019 04:52 PM

Harley
Ik keek de twee kleintjes na om me vervolgens te richten op Nick. 'Er zijn wel meer dingen waar ik me voor schaam. We hadden hem nooit naar dat nonnen gesticht moeten sturen. En ook al houd ik van hem en ben ik blij dat hij mijn kind is. Ik had niet naar je moeten luisteren toen het nog kon. Ik zie het gewoon in je ogen, iedere keer weer als je hem ziet. Je had beloofd dat je je als vader zou opstellen en dat niemand het te weten zou komen. Teveel mensen weten er van af Nick. Dit maakt ons fucking chantabel als iemand hier nog achterkomt.'zei ik tegen hem en legde mijn hand op mijn voorhoofd. 'Ik hou van je, maar af en toe weet ik het echt niet meer.' zei ik en liep langs hem naar de woonkamer.

Damion
Ik schudde mijn hoofd. 'Dat trekt zich wel recht. Mijn ouders hebben mij ook niet afgeremd en ik ben er toch ook goed vanaf gekomen. Die jongen speelt maar wat. Als hij ouder wordt gaat hij zich wel realiseren dat hij zich evenwichtiger moet gedragen. Wat Elivia betreft... misschien moeten we eerder haar duivel kant wat meer laten doorschemeren. Dan kan ze zich altijd verweren tegen Ron al het zover is.'zei ik tegen Mia. Al snapte ik haar angst wel. Eigenlijk zat het er bij mij ook wel in, maar ik had geen idee hoe ik Ron zou moeten laten aarden. Als ik zou merken dat Ron Elivia iets zou doen dan kreeg hij zich er flink er over. Elivia was mijn kleine prinsesje en Ron moest mij trots maken. Dat deed hij ook wel, maar hij moest wel begrijpen dat hij ooit mijn plaats over ging nemen en dat kreeg hij niet voor niets.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| 885. WD 18+ obvs

from walkingdead on 01/25/2019 04:43 PM

Nick
“Hij moet wennen.” Zei ik tegen Harley terwijl ik Daki nakeek en ik niet kon geloven dat hij nu eindelijk hier zou wonen.” Ik heb gezworen dat ik het niet zou zeggen maar hij lijkt heel erg op Damion en ik schaam me dat we hem geheim moeten houden.” Zei ik tegen Harley “maar Dakota is helemaal dol op hem dus dat is goed.” Zei ik terwijl mijn kleine Daki een geweldige zus was.

Mia
“Ja ik merk het.. Dam weet je zeker dat we Ron niet moeten remmen.. zijn duivel ontwikkeld best snel.. ik ben bang dat elivia uiteindelijk ook bang voor hem word vooral omdat ze misschien de uitverkorene is.. tenzij.” Maar ik stopte mezelf omdat hij het niet graag over Nick of Harley had hij haten hun nogsteeds intens.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| 885. WD 18+ obvs

from LostSouls on 01/25/2019 03:00 PM

Harley
Ik keek op als we binnen kwamen. De hele weg naar huis had Joshua alleen maar gesprokken over dat nonnengehucht waar hij zijn vriendjes had zitten. We hadden hem veel eerder moeten terug halen. 'Je mag ze altijd opzoeken.'zei ik tegen hem en liep met de twee naar binnen waar Nick al stond. Ik zag het gewoon in zijn ogen. Hij vergeleek Josh met Damion. Hij had gezworen dat het niet zo zou zijn en iedere keer als ik die blik in zijn ogen zag voelde ik mij boos worden. 'Dakota, laat jij je broertje zijn kamer zien?' zei ik tegen haar. 

Joshua
Als ik thuis aankwam bekeek ik alles. Ik was hier echt maar heel af en toe geweest. Met sommige feestdagen. Zodra we binnen kwamen zuchtte ik en zag ik Nick staan en keek naar de grond. 'Dat kun je helemaal niet beloven. Mijn vriendjes zijn hier niet.'zei ik en liep snel met Dakota mee zodra mama zei dat ze mij alles moest laten zien. 'Kom, deze kant.' zei ze en ik volgde haar. Opzich had ik wel een goede vriendelijke band met mijn zusje, maar ik ben niet met haar opgegroeid. Ik was met niemand van familie opgegroeid en dit liet mij altijd wel een beetje als een buitenbeentje voelen op die feestdagen als ik wel bij mama was.

Damion
Ik knipte naar Henry. Hij was onze trouwe servant. Ook wel al op leeftijd. 'Ruim jij even op wil je?' zei ik tegen hem en keek naar mijn kinderen. 'Het is bijna etenstijd, gaan jullie je maar klaarmaken.'zei ik tegen de twee en zag ze naar binnen gaan voor ik me op Mia richtte. 'Ze worden snel groot.'zei ik tegen haar en drukte een kus tegen haar slaap.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG|| 885. WD 18+ obvs

from walkingdead on 01/25/2019 02:27 PM

Elivia
Ik beet op mijn onderlip en keek naar Ron die zoals gewoonlijk alle aandacht trok. Ik slikte en keek naar mijn moeder ik was bang voor Ron dus deed ik alles wat hij me vroeg.'' Ja Ronnie goed geschoten'' zei ik fake glimlachend ik leek veel op mijn moeder net zulke blauwe ogen en blond lang haar Ronnie leek op papa donker haar en pik bruine ogen. We waren een tweeling Ron was half duivel half vampier en ik half engel half duivel . Ron had een walgelijk karakter en ik een zachte terug getrokken.. hij had al seks met maids ik was bang dat hij mij ook binnenkort zou gebruiken hij was 10 ik kon het niet geloven dat hij in staat was om zo iets te doen met maids die in opleiding waren.. ook mijn vriendin Madelief was jammer genoeg een slachtoffer ze sprak niet meer tegen me ze verschoonde mijn lakens ruimde alles op in mijn kamer en weg was ze. Mijn moeder en vader lieten hem maar het intresseerde hun niet hoe Ron om ging met de servants hij was hun lieveling.

Ron 
Ik glimlachte breed ''dankje vader'' ik keek uit over het veld en zag de 3 andere servants waar ik op had geschoten dood liggen ik had zo weer nieuwe dus het intresseerde me niet. Ik keek kort naar Elivia en glimlachte vals.

Nick
Als ik Josh zie.. zie ik gelijk de vergelijking met Damion hij leek te veel op hem.'' Welkom Joshua'' zei ik vriendelijk ''je zus en je moeder hebben je gemist.. ik beloof dat het hier hetzelfde zal zijn zoals bij de nonnen.'' 

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG|| 885. WD 18+ obvs

from LostSouls on 01/25/2019 01:45 PM

Harley
Ik liep met Dakota het kantoor van Nick binnen en glimlachte zwakjes. Dakota was zo een heerlijke meid en ik was doodgelukkig toen ik haar kreeg. Het had wel een tijdje geduurd totdat ik eindelijk zwanger was geworden van Nick. Het was ook niet helemaal gelopen zoals ik het wou. Te veel mensen wisten van Joshua dat hij niet de zoon van Nick was. En zoals ik had voorspeld voedde Nick hem niet zo enthousiast op als dat hij bij Dakota deed. 'Altijd.'zei ik en keek naar Nick. 'We zijn binnen een uur terug.' zei ik tegen hem en nam het handje van Dakota vast. 'Kom, we gaan naar je broertje.'zei ik en liep met haar ook weer de deur uit. Ik had me toch wel verheugd op dit moment. Eindelijk kon ik beide kindjes bij me hebben. Ondanks dat het met Joshua gevoeliger lag. Ik zette Dakota in haar stoeltje vast in de auto en stapte in. 'Heb je er zin in om je broertje te zien?'vroeg ik aan Dakota en keek naar haar vanuit de achteruitkijk spiegel. Met haar vingertjes in haar mond knikte ze heftig. 

Damion
Ik liep naar buiten waar ik mijn beide kinderen en mijn prachtige vrouw zag staan. Ik gaf Ron een aai over zijn bol en drukte bij Elivia een kusje tegen haar wang. Vervolgens drukte ik een kus tegen Mia haar lippen en keek naar de appel die vaststak op het bord door een pijl. 'Mooi geschoten zoon.'zei ik tegen hem. We hadden een soort van happy family. Er was altijd wel een verschil geweest tussen onze tweeling. Ron was arrogant, aanwezig. Elivia was wat meer op zichzelf, verlegen, teruggetrokken. Het had ook wel met Ron te maken. Dat wisten we allemaal. Hij drukte met zijn aanwezigheid Elivia altijd een beetje naar de achtergrond en eiste eigenlijk heel veel van haar.

Reply
1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  ...  37  |  »  |  Last

« Back to forum