ORPG[][]WD

First Page  |  «  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  ...  98  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 03/11/2019 02:16 PM

Jonesy
Ik grijnsde en trok een joggingbroek aan waarna ik in bed ging liggen en een sigaret uit mijn la nam. Een sigaretje voor het slapen gaan kon geen kwaad. Ik haalde diep adem en blies de rook weer uit. Langzaam begonnen mijn gedachtes weer af te dwalen naar tante Emilia.  Het middeltje van Cara was uitgewerkt en dat liet me tot de beslissing komen om te gaan slapen. 

Cara
'Hij is geen opa, hij moet gewoon over dat van zijn tante komen.'zei ik en haalde een hand door mijn haar. Als hij vroeg of ik nu single bleef zuchtte ik. 'Ik ben even klaar met mannen in relaties. Ze gaan of vreemd of behandelen me niet met respect.' zei ik en zuchtte. Ik keek naar hem. 'Wij zijn geen goed idee.'

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 03/11/2019 06:26 PM

Sem
Ik grinnikte "hoezo niet.. Was ik niet goed genoeg in bed?" Vroeg ik "of op mijn prachtige pooltafel?" Ik grinnikte "nee je hebt gelijk wij 2 zijn niet goed voor mekaar.. Al mis ik de seks wel ik neuk nu met wild vreemde teven een tijdje vast kan geen kwaad." Zei ik nadenkend.

Melinda
Ik liep mijn kamer uit om de was te brengen en vond onderweg iets poederigs in een zakje op de grond. Ik raapte het op en stak het in mijn zak. Ik kon wel raden wat het was en van wie het was. Ik liep Jonesy's kamer gewoon binnen en zag hem halfnaakt liggen "you doing drugs again?" Vroeg ik hem.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 03/11/2019 06:35 PM

Cara
Zuchtend keek ik naar Sem. 'Ik ben dronken. Als je wilt dat ik je neuk zou ik door gaan met die herinnering ophalen.' zei ik tegen hem en beet op mijn lip. Het was altijd hardstikke geil geweest met Sem en als hij mijn adoptie broer niet was geweest waren we waarschijnlijk niet eens gestopt met de seks.

Jonesy
Ik had net mijn ogen dicht als opeens Melinda binnen kwam. Ik zuchtte en wreef door mijn ogen. 'Wat gaat jou dat aan?' vroeg ik haar. Ik deed vooral drugs als het spul van Cara op was. Dan moest ik wel om mijn herinneringen en gedachtes te onderdrukken.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 03/11/2019 08:32 PM

Sem
Ik grinnikte "Oliver was sowieso al een klotte homel.. Je vind wel beter." Zei ik supportend "als je zin hebt gewoon zeggen.. Zolang pa ma en onze siblings er maar niet achter komen.. Heb je ooit trouwens seks gehad met Jonesy.. Dat zou het nog chenanter maken." Zei ik grappend terwijl ik overeind kwam en het weer tijd was om naar huis te gaan.

Melinda
Ik nam diep adem "laat maar het kan ook sem zijn." ik zette het zakje op zijn bureau ik wilde zijn kamer verlaten maar moest toch wat zeggen." Als ik beter over mezelf moet denken.. Moet jij beloven dat je geen drugs meer neemt." Ik keek met mijn liefelijke gezicht aan "dat zal me denk beter laten voelen." Ik deed zijn deur dicht en nam diep adem.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 03/11/2019 10:12 PM

Jonesy
Ik zuchtte als ze dat voorstelde. Dat kon ik gewoon niet. Zonder het de drugs en de kruiden en brouwsels van Cara werd ik gek. Zonder het was het nooit meer stil in mijn hoofd. Zeurend liet ik me terug achterover vallen en sloot mijn ogen om even weg te kunnen zijn van deze wereld.

Cara
Ik beet op mijn lip. 'Nee, Ik heb nooit met Jonesy het bed gedeeld. Dat zou ik ook niet kunnen.' zei ik tegen hem en rilde al bij de gedachte. Ik zag Jonesy teveel echt als broer om zoiets met hem te kunnen doen. Daarbij was ik ook zijn type niet. Ik keek naar Sem en haalde een hand door mijn haar. 'Vooruit dan. Een keertje nog kan geen kwaad.'zei ik geil en trok hem aan zijn shirt naar me toe en plaatste mijn lippen tegen de zijne.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 03/11/2019 10:26 PM

Sem
Als Cara me terug trekt en begint te zoenen zoen ik al snel met haar mee. Ik glee met mijn hand al snel onder haar rokje en begon haar te vingeren teder en soepel om er klaar te maken voor een goeie seksbeurt. Cara kon nooit genoeg krijgen van haar knappe broer.
Melinda
De volgende morgen was het verassend stil aan tafel ik keek naar de 2 lege plekken.. geen sem en nog geen Cara. Ik nam een hap van mijn cornflakes terwijl Gaia wat melk bijschonk ´ik vraag me af waar je broers en zus zijn het is al etenstijd.´Zei ze kijkend op haar horloge´ik denk al naar school.. Sem gaat altijd eerder uit huis en Cara is vast in het panthuis.´ Ik kwam overeind en glee met een hand door mijn haar ´ik moet maar ook is gaan naar school.´ Ik zocht naar mijn auto sleutels en nam diep adem ´zou Cara het erg vinden als ik haar prachtige porsche leen?'Vroeg ik Gaia die knikte 'ze vermoord je.'
Sem
ik trok mijn shirt en broek aan terwijl ik Cara verder liet slapen. De seks was goed gister maar ik moest weer verder. Ik zocht naar mijn sigaretten in mijn broekzak en stak 1 op voordat ik ging. Ik vond mijn scooter op de oprit en ree weg richting school wel stom dat ik niet naar huis was gegaan om nieuwe kleding aan te trekken. Ik denk dat gister wel goed voor me was.. Meestal is wat wij doen een complot in 1 of andere pornvideo en ik had niks te klagen.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 03/11/2019 10:34 PM

Cara
Ik werd wakker en murmelde vermoeid wat geluiden. Ik voelde met mijn hand naast me, maar ik had al snel in de gaten dat Sem weg was. Ik zuchtte en keek op de klok. Waarschijnlijk zou ik het eerste uur missen, maar dat maakte me niet uit. Dan had ik nu nog zat tijd om me op te maken en die plekken in mijn nek weg te werken van Oliver. Ik zuchtte en stapte onder de douche. Zodra ik eruit was sloeg ik een handdoek om en maakte in de spiegel een boomerang voor op mijn instagram story. Ik moest alle mensen toch tevreden houden. 

Jonesy
Ik at het laatste kruidenballetje van Cara en moest nodig weer met haar gaan praten voor nieuwe dingen. Daar heeft Melinda ook niks over gezegd. Niet dat ze het wist. Niemand wist dat Cara dit voor mij deed. Ik stapte in mijn volvo en reed naar school waar ik mijn auto parkeerde en het gebouw inliep.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 03/11/2019 10:41 PM

Melinda
Ik kwam laat op school aan en kwam hijgend aan in de aula waar Teresa en John al zaten.'Zo jij ziet er verhit uit'ik knikte 'jep'vermoeid ging ik zitten terwijl ik klets nat was ik vertikte het om met de limo naar school te gaan.'Heb je al Oliver zijn verschrikkelijke pik gezien?' Zei John met een lachje 'nee hoor.'Zei ik alsof ik niet wist dat ik hem belachelijk had gemaakt hij kwam ook vervolgens de kantine in zijn ogen zoekend naar Cara dat kon ik zien.
Sem
Ik liep met Jack over de gang terwijl hij me vertelde over Erika die hem ineens gister had gepijpt.'Erika was een sletje van mijn broer en nu is ze wanhopig'zei ik tegen hem terwijl  we beide de kantine inliepen. Ik zag Jonesy al zitten met een aantal meisjes en jongens hij wist altijd mensen naar zich te trekken. Mijn telefoon ging af  net als die van Jack terwijl ik een dickpic binnen kreeg van Oliver 'god het lijkt op een schimmel.' Zei ik lachend tegen Jack.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 03/11/2019 10:52 PM

Cara
Ik was helemaal klaar. Ik had een mesh zwart topje aan met eronder een zwarte kanten bh, een zwarte strakke skinny met gaten en pumps as always. Het fijne van onze school was dat we geen uniforms hadden. Ik haalde een hand door mijn haar dat een beetje golfde. Ik verliet het penthouse en stapte in de limousine die waarschijnlijk al te lang op me stond te wachten. Na een kleine 20 minuten kwam ik op school aan. Ik deed mijn zonnebril op en stapte uit de limousine met mijn gucci tasje. Ik liep het gebouw in en glimlachte tevreden alsof alles goed met me ging.

Jonesy
Ik zat met Kathy, Gabe, Sophia en Louis aan een tafel en keek de kantine rond. Verderop zag ik Melinda zitten met haar vrienden en ook Sem kwam nu binnen lopen. Door de hele kantine gaan telefoons af en worden ze uitgewisseld. Als ook ik een berichtje kreeg opende ik hem en lachte. Melinda had het dus echt gedaan. Nu moest ik wel van Oliver zijn telefoon af komen, voor dat ik gepakt werd ermee.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 03/11/2019 11:06 PM

Melinda
Ik was even naar de wc gegaan om me haar te drogen terwijl een nieuw meisje net de wc uitkwam. Ik deed mijn bril af die ik net voor haar voeten uit mijn natte hand liet glippen en voor ik het wist lag die stuk op de grond.'O god het spijt me'ze bukt op de grond om mijn bril op te pakken maar ik schudde snel mijn hoofd 'het is al goed ik koop wel een nieuwe.'Zei ik zwak glimlachend ze glimlachte terug terwijl ze erg knap was 'kom laat me je helpen met je haar drogen, en je make up of draag je geen make up?'Voor ik wat kon zeggen was ze al bezig met mijn gezicht en kamde ze mijn haar glad naar beneden 'wauw je bent eigenlijk echt super knap ik ben Ginie trouwens.. ik ben ook wel nieuwe hier.'Zei ze terwijl ik verbijsterd was door mijn eigen gezicht 'Melinda.. Melinda Lincoln.' Met ze tweeen liepen we de wc uit ze moest de andere kant op en ik ook want ik en John hadden biologie samen. Als ik ogen op me gericht voel bij het lopen over de gang kijk ik naar mijn boeken 'wie is zij?'
Sem
'Daar heb je de lopende Soa.'Ik en Jack kwamen overeind terwijl we onze knokkels los maakte en het tegen Olivier hadden.' Ik hoor van mijn zusje dat je haar hart heb gebroken.. en het lef heb gehad om je vieze handen op haar keel te plaatsen?' Olivier keek me belachelijk aan 'zij beschuldigd mij van vreemd gaan.'

Reply
First Page  |  «  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  ...  98  |  »  |  Last

« Back to forum