ORPG[][]WD

First Page  |  «  |  1  ...  4  |  5  |  6  |  7  |  8  ...  98  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Oldest posts first ]


LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 05/07/2019 09:49 PM

Cara
'Echt? Wat goed!' zei ik tegen haar en glimlachte. Ondanks dat ze ongelukkig was met haar soon to be husband was ik trots op het leven dat ze nu leidde. Ik beet op mijn lip en keek naar haar. 'Mel, misschien geloof je me niet. Maar wij houden echt van je en we missen je. Jonesy is eenzaam en zuipt alleen maar. De garage is er niet meer. Hij is jou verloren. Maar het punt is dat ik van je hou en ik ben blij dat je je zo hebt ontwikkeld, maar please trouw niet met die vent als hij je niet gelukkiger kan maken dan dat Jonesy het kan.'zei ik tegen haar en voelde weer een schopje in mijn buik.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 05/06/2019 11:29 PM

Melinda

Als ze vraagt hoe ik dat weet snuif ik.” I studied” zei ik tegen haar “bovennatuurlijke geneeskunde.” Ik wilde een bijdrage leveren aan ons volk dus ben ik in de hell gaan studeren over hoe mensen,wolven, vampiers etc kinderen kunnen krijgen zonder dood te gaan.. of donors te nemen. Omdat Jonesy ook een halfbloed was en hij met voorrang natuurlijk geboren is want vampiers kunnen normaal gesproken geen kinderen krijgen.. besloot ik in onze familie archieven te kijken hoe het is dat we kinderen konden wekken. En het antwoord lag in onze familie vloek. En hoe ons bloed speciale stoffen kon aanmaken. Ik heb mijn intellect gebruikt om ongeboren kindjes te redden.. iets wat mijn moeder zou willen daar boven aangezien ik een miskraam was. Ik kwam overeind n had nog geen 1 keer gevraagd naar Jonesy bang dat ik uitgeklaard zal vallen omdat hij waarschijnlijk iemand anders heeft.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 05/06/2019 11:19 PM

Cara
'Ik ben pas blij als al mijn siblings blij en gelukkig zijn.' zei ik tegen haar en voelde een trapje. Ik beet op mijn lip en legde mijn hand erop. Als zij haar hand erbij legde glimlachte ik naar haar. 'Totdat jij het zij wisten we niet eens dat we een wolf zouden krijgen. Hij moet maar blijven zitten want zijn zusje red het niet met 5 maanden.' zei ik tegen haar en zuchtte. 'Hoe weet je dit allemaal? Ik ben een witch een van de krachtigste ter wereld en ik kon het niet eens voelen.'

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 05/06/2019 11:00 PM

Melinda

Als ze dat zegt dat ik ongelukkig ben ontken ik het gelijk.” Ik ben gelukkig ik ga trouwen met de liefde van me leven” zei ik zo snel gezegd dat het niet eens waar klonk.” Waarom ben je hier Cara.. ben je niet blij dat je nu de enige zusje Lincoln ben?” Ik zag dat ze had gekeken naar de foto van mij en Brent.. De foto was gemaakt na dat ik er achter kwam dat hij vreemd was gegaan maar ik hem soepeltjes vergeven had. Ik was namelijk ook niet echt vaak intiem of romantische.. de enige die dat uit me kon halen was Jonesy. Ik ging naast haar zitten “je weet toch dat een wolfje 5 maanden eerder word geboren.” Ik Glee met mijn hand over haar buik en kon me nog herinneren toen Sem nog een klein pupje was.” He is taking gold care of his sister in there.” Glimlachte ik.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 05/06/2019 10:37 PM

Cara
'Chill, ik ben pas 5 maanden. Zover ik weet duurt het 9 voor dat die kinderen eruit komen.' zei ik tegen haar. 'Ik red me prima.'zei ik en keek even naar mijn nagels. 'I'm not leaving, sister.' Ik wees naar de foto. 'You don't look happy with him.'

Jonesy
Eenmaal binnen ruimde ik mijn spullen op en ging in de woonkamer met een glas bourbon de les van morgen voorbereiden. Het was nog niet veel om mee te beginnen dus dat scheelde. Meer tijd om te drinken.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 05/06/2019 10:33 PM

Sem

Als ze niet specifiek aangeeft waar ze is doet het me fronsen. Ik keek Jonesy na en wilde niet dat Cara hoog zwanger ergens anders zou zijn zonder mij.

Melinda

Brent was zijn autosleutels vergeten dus liep ik terug naar mijn kamer waar Cara zat op mijn bed.” Jezus Cara ben ik niet duidelijk geweest ik kom niet terug.” Zei ik tegen haar terwijl ik de tweeling horde smachten in haar buik om het nest te verlaten.” En bovendien.. kan je elk moment bevallen je hord met Sem en Jonesy te zijn..”

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 05/05/2019 11:34 PM

Cara
Ik nam op en glimlachte zwak. 'Ik ben buiten de deur. Het gaat goed met de twins.' zei ik tegen hem en keek naar een foto op het tafeltje van Melinda en waarschijnlijk de man waarmee ze gaat trouwen. Zo gelukkig leek ze helemaal niet. 'Ik zorg dat ik voor het eten thuis ben. Houdt Jonesy maar bezig zolang.' zei ik en drukte een kusje door de telefoon. 'Hou van je.' zei ik waarna ik ophing.

Jonesy
Ik kon het gesprek mee luisteren en rolde mijn ogen. 'Jullie hoeven niet op mij te baby sitten.'zei ik tegen hem en haalde diep adem. Ik dronk mijn glas leeg en stapte uit als we bij de mansion waren.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 05/05/2019 11:27 PM

Sem
Ik rolde mijn ogen "smoesjes." ik belde Cara op en nam opgelucht adem als ze opnam." Babe ik bel je al om de 3 minuten waar ben je ik kom naar je toe" zei ik tegen haar terwijl ik mijn meisje wilde zien en over haar buik wilde aaien.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 05/05/2019 11:24 PM

Jonesy
'Ik zoek niet omdat ze niet gevonden wilt worden. Zeker niet door mij.'zei ik tegen hem en stapte in de limo. 'Ik heb er geen behoefte aan Sem. Niemand kan tegen Mel op. Ik word er alleen maar triester van omdat ik iedereen met haar vergelijk. Ik ga prima op mezelf.'zei ik en nam een glas champagne. Alsof mijn lever niet al genoeg schade incasseerde van de drank.

Cara
Ik schudde mijn hoofd. 'I'm not letting me be shipped of so easily.' zei ik tegen haar en keek naar een guard die me aan keek. 'Don't you dare.'zei ik en liet een vonkje uit mijn vinger komen als teken dat ik als heks hem makkelijk zijn nek kon omdraaien. 'Direct me to her room please.'zei ik en liet me leiden naar haar kamer. Ik keek rond en ging op het bed zitten. Ik voelde aan mijn buik. Een mens en een wolf. Een brede glimlach verspreidde zich over mijn gezicht. 

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 05/05/2019 11:11 PM

Melinda
Als ze dat zegt voel ik een soort van steek in mijn hart." Je krijgt een mensen meisje en een wolven jongen" zei ik net rode ogen tegen haar terwijl ze waterig waren." And i am not your sibling Cara" ik vroeg niet eens hoe het ging met Sem en Jonesy.. Bang dat ik dingen zou verpesten voor hun als ik terug kwam." Babe!" Horde ik terwijl ik langs Cara liep "i am coming!" Ik stopte even met lopen "take good care of the twins.. And be the best mom you can be.. The guards will escort you out."

Sem
"Ja en daarom ben je niet opzoek naar haar Jonesy?" Zei ik tegen hem "Cara en ik hebben het prima en ik maak wel druk omdat je mijn broer bent.. Je hebt veel voor ons opgeofferd laat me je alleen helpen Jones zoals vroeger.. Toen ik je feestjes gaf en zo leuke meiden ontmoeten." We liepen samen naar de limo terwijl we instapte.

Reply Edited on 05/05/2019 11:13 PM.
First Page  |  «  |  1  ...  4  |  5  |  6  |  7  |  8  ...  98  |  »  |  Last

« Back to forum