ORPG[][]WD

First Page  |  «  |  1  ...  91  |  92  |  93  |  94  |  95  ...  98  |  »  |  Last [ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]


LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 05/07/2019 09:49 PM

Cara
'Echt? Wat goed!' zei ik tegen haar en glimlachte. Ondanks dat ze ongelukkig was met haar soon to be husband was ik trots op het leven dat ze nu leidde. Ik beet op mijn lip en keek naar haar. 'Mel, misschien geloof je me niet. Maar wij houden echt van je en we missen je. Jonesy is eenzaam en zuipt alleen maar. De garage is er niet meer. Hij is jou verloren. Maar het punt is dat ik van je hou en ik ben blij dat je je zo hebt ontwikkeld, maar please trouw niet met die vent als hij je niet gelukkiger kan maken dan dat Jonesy het kan.'zei ik tegen haar en voelde weer een schopje in mijn buik.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 05/07/2019 10:07 PM

Melinda
Als ze begint over Jonesy beet ik zo hard op mijn tong “we zijn niet goed voorelkaar.. hij is mijn neef en ik zijn nicht als ik mens was geweest zou het anders liggen.” Ik kwam overeind “ik ben al mijn hele leven niet blij met mezelf.. ik denk dat ik niet goed zal zijn voor je broer.” Ik noemde ze niet eens mijn siblings meer toen ik duivel werd.. zijn mijn gevoelens ook meer gaan drukken waardoor geen enkele grijntje emotie meer had en ik dacht dat alles wat ze vroeger tegen me zeiden waar is.. ik ben nutteloos.” Be a mommy en een wife voor Sem.. and a great sister for Jonesy.. i am nog coming back morgen vertrek ik naar de hell als ik getrouwd ben.. en hiermee zeg ik mijn laatste gedag tegen je.” Alle herinneringen kwamen met haar naar boven.. hoe ik haar make up steelde hoe ik haar haren uit haar hoofd trok en zij het mijne. Hoe ik bitch! Schreeuwde en zij “vuile trut.” Ik knipvingerde en voor ze het wist viel ze in mijn armen weg. Ik bracht haar naar haar auto ree de auto naar een plekje dicht bij de snelweg richting Houston en verdween. Morgen zou ik de koningin van de hell zijn met een man die niet loyaal zou zijn en geen liefde mee kan bedrijven.

Sem
Ik keek de kinder kamer rond en had alles inelkaar gebouwd Jonesy gaf ons de Mansion aangezien we onze familie dichtbij huis wilde stichten. Ik keek op mijn horloge ze was nogsteeds niet terug. Ik liep naar onze slaapkamer om een jas te pakken en zag toen de boel liggen. Als ik een foto zie van Melinda met Jonesy en ik kon ruiken dat er een locatie spell is uitgevoerd bel ik Jonesy op “Jones kom nu naar de mansion.”

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 05/07/2019 10:13 PM

Jonesy
Ik was gebeld met dringend verzoek dus reed meteen door naar de mansion. Ik was bezig met het verhuizen van al mijn spullen. De laatste dingetjes lagen nog in de mansion. Ik zelf ging naar een soort vakantiebungalow in het bos. Groot genoeg voor mij alleen. Eenmaal bij de mansion kwam ik binnen. 'Sem? Waarom moest ik komen?' riep ik door de mansio en zuchtte even. Hopelijk niets met Cara of de babies.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 05/07/2019 10:19 PM

Sem

“We moeten naar Arkansa.. Cara traced Melinda.” Ik wees naar de locatie spell op de grond “straks is haar iets overkomen ze is hoog zwanger Jonesy.. en het is al 10 uur weet je hoelang Arkansa rijden is?” Ik maakte me meer zorgen om Cara dan om het feit dat ze onze verloren zus probeerde te zoeken. Ik trok mijn jas aan maar horde toen beneden de deur dichtvallen. Ik rende zo wat de kamer uit en zag toen Cara onderaan de trap met een betraand gezicht “babe wat is er?” Ik liep op haar af en sloeg mijn armen om haar heen.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 05/07/2019 10:54 PM

Cara
Ik kwam thuis en veegde de tranen van mijn wangen. 'Ze gaat trouwen. Met iemand waar ze totaal niet van houdt. Ze deed alsof ze nooit familie van ons is geweest.' zei ik tegen Sem en trok hem dichter tegen mij aan. 'De tweeling trapt ook de hele tijd en mijn hormonen zijn all over the place.'

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][

from walkingdead on 05/07/2019 11:11 PM

SemAls ze dat allemaal zegt bij ik op mijn onderlip “babe je moest ook niet zonder iets te zeggen naar haar toe gaan.” Ik plaatste een kusje op haar voorhoofd en liet haar zitten op de bank. Terwijl ik niet zo goed wist hoe Melinda nu was maar als het tot me doordringt dat ze gaat trouwen.. voel ik een pijn zo hard in mijn hart slaan “ze gaat trouwen maar niemand gaat daar voor haar zijn.” Ik wist niet eens met wie ze ging trouwen of ik hem wel suitable vond om met mijn oudste zus te trouwen. Ik voelde nu ook de twins constant schoppen ik aaide haar over haar buik. En merkte dat ze even van slag waren als hun moeder. Ik keek naar Jonesy die eerst geen reactie wist te geven en nam toen het besluit om hem te pushen “ga.. bring her back and don’t you dare to comeback without her.. Cara needs her i need her and you need her the most.” Zei ik.


MelindaIk loog mijn trouwdag was vandaag ik werd in een hete jurk gehesen.. mijn make up werd gedaan. En ik kon nu alleen maar denken aan de gate die me vooraltijd naar de hell zou brengen. Mijn bruidsmeisjes waren meisjes die ik geholpen had met birth geven.. ik had niet eens vriendinnen ik had niemand.” Het is tijd Melinda” horde ik mijn vader zeggen Joshua. Ik knikte terwijl mijn sleef werd opgezet. De tranen die ik had gelaten waren een stuk of 20 “vaarwel Melinda Lincoln.”

Reply Edited on 05/07/2019 11:15 PM.

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 05/07/2019 11:52 PM

Jonesy
Ik zuchtte. Ze ging trouwen. Zonder mij. Als Sem dat zegt knikte ik. Het was waarschijnlijk hopeloos, maar voor een laatste keer zou ik het proberen. Met de auto reed ik naar het kasteel. Zodra ik aankwam zag ik dat de bruiloft niet morgen maar vandaag zou zijn. Het moest wel. De ceremonie was al bezig in de grote zaal. Ik stormde de ruimte binnen waardoor alle ogen op mij waren gericht. 'Ik maak bezwaar tegen dit huwelijk.'zei ik en keek naar Melinda in de prachtige bruidsjurk.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 05/08/2019 12:34 PM

Melinda
Brent schoof net de ring om mijn ringvinger terwijl ik mijn masker op probeerde te houden. Maar als ik ineens een stem hoor die ik al jaren niet heb gehoord kijk ik geschokt op." Jonesy?" Zei ik terwijl Brent opkeek "wie is dat?" Vroeg hij me verontwaardig ik kromp ineen.

Sem
Ik liet Cara liggen in bed en zette de kussens goed onder haar. Terwijl er zoveel vragen bij me opkwamen "waarom heb je haar opgezocht?" Vroeg ik toen.

Reply

LostSouls

25, female

  Level 37

Maandmodel

Posts: 5886

Re: ORPG[][]WD

from LostSouls on 05/08/2019 04:40 PM

Jonesy
'Ik ben de man wie naast haar zou moeten staan op dit moment aangezien ik degene ben die onvoorwaardelijk van haar houdt.'zei ik en keek naar Melinda. 'Please babe, je maakt jezelf ongelukkig.' zei ik tegen haar en liep dichterbij waarop de man naast haar op mij afliep. 'I wouldn't even try if I were you.' zei ik tegen hem. 

Cara
'Waarom niet? Ze is onze zus Sem. Ze moet meemaken hoe haar nichtje en neefje geboren worden. Ze moet Jonesy gelukkig maken en daarbij haarzelf.' zei ik en keek naar hem. 'Ons meisje wordt een mens en ons jongetje wordt een wolf. Net zo sterk als zijn vader.' zei ik tegen hem en legde mijn handen op mijn buik.

Reply

walkingdead

23, female

  Level 37

Posts: 6083

Re: ORPG[][]WD

from walkingdead on 05/08/2019 08:44 PM

Sem
Als dat zegt glimlach ik zwak ´net zo sterk als zijn moeder bedoel je.´ Ik wreef door haar haren en drukte een kusje op haar lippen ´niet te geloven dat we een klein wolfje en een klein meisje krijgen.´ Zei ik tegen haar terwijl ik op mijn onderlip beet en nooit gedacht had dat ik ooit kinderen zou krijgen met mijn soulmate. Na zoveel mee gemaakt te hebben werden we eindelijk papa en mama. 

Melinda
Als Jonesy dat allemaal zegt en Brent hem gelijk wilt aanvallen. Voel ik een brok in mijn keel maar als ik zie dat Brent toch terug trekt sluit ik mijn ogen.´ Waarom zou ik mee met je moeten gaan.. ik heb je achtergelaten waarom zou je me in godsnaam nog willen.´ Ik voelde mijn hart razend snel kloppen en zat te wachten op zijn antwoord.

Reply
First Page  |  «  |  1  ...  91  |  92  |  93  |  94  |  95  ...  98  |  »  |  Last

« Back to forum