ORPG|| WD

Erste Seite  |  «  |  1  ...  3  |  4  |  5  |  6  |  7  ...  39  |  »  |  Letzte [ Nach unten  |  Zum letzten Beitrag  |  Thema abonnieren  |  Neueste Beiträge zuerst ]


walkingdead

23, Weiblich

  Level 37

Beiträge: 6083

Re: ORPG|| WD

von walkingdead am 19.05.2019 09:25

Dawn

Als ik zijn vingers in mijn slip voel verlaat een kreun mijn lippen. Hij was teder en niet zo wild als Sam wat ik wel fijner vond.” Jeez” zei ik lipbijtend terwijl ik naar hem verlangde. Mijn rechterhand Glee door zijn haar terwijl ik naar hem verlangde. Ik had nog nooit naar iemand verlangd laat staan een wereld beroemd mannen model.

Benjamin

“Roken” zei ik simpel terwijl ik een diepe hijs nam en naar de lucht keek.” Wat ben je eigenlijk?” Vroeg ik nieuwsgierig ik bedoel iedereen deed of ze niet bestond op dat feestje.. en ik kon zien dat ze geen wolf was zoals haar broer.

Antworten

LostSouls

25, Weiblich

  Level 37

Maandmodel

Beiträge: 5886

Re: ORPG|| WD

von LostSouls am 19.05.2019 09:31

Juniper
Als hij dat vraagt zuchtte ik en keek ik naar de grond. 'Niks. Ik ben een meisje zonder waarde met een belangrijke familienaam.' zei ik en keek hem niet aan. 'Just a lame ass human.' Ik beet op mijn lip. Ondanks die duizende preken van mijn moeder dat het oké was voelde ik mij toch minderwaardig. Eerst was tante nog een mens, maar zij bleek uiteindelijk een duivel te zijn dus nu ben ik nog maar de enige in de hele familie bloedlijn. 'Waarom denk je dat niemand met mij wou dansen? I'm not good enough.'

Sawyer
Ik merkte dat ze redelijk snel erg nat werd en kon er alleen maar van genieten als ik zo een effect op vrouwen had. Ik liet mijn hand uit haar slip glijden zodat ze nog even kon verlangen naar meer terwijl ik mijn broek losmaakte en uittrok. Mijn vriend stond al recht overeind en was zo hard als maar zijn kan. 

Antworten

walkingdead

23, Weiblich

  Level 37

Beiträge: 6083

Re: ORPG|| WD

von walkingdead am 19.05.2019 10:00

Benjamin

Als ze zegt dat ze een mens is druk ik mijn peuk uit.” Atleast you have a great sense of reality” zei ik tegen haar “i would die to be human” ik keek haar in haar ogen aan. Wel grappig dat ze uitdezelfde womb kwamen Sam en Juniper maar de ene sterker was dan de ander. Wat ik horde was dat hun moeder een Heks was en hun vader een wolf.. al had geen van beide witch Genes geërfd blijkbaar.” All these people are not special because they have power and wealth.. They don’t wan’t to dance with you because you are a thread and being a thread is special.” Zei ik Terwijl ik een hees nam van mijn nieuwe sigaret ik dacht kort aan hoe ik de niet-royal Sam uit zijn slof kon laten schieten.. Hoe hij geen moer voor Jane betekende hoe hij iets wilde wat ik in mijn macht had.” So don’t feel bad About it” ik streek een pluk haar achter haar oor en kwam toen overeind.


Dawn

“WoW” zei ik lachend “dat is een vriend van een vriend.” Zei ik grijnzend terwijl ik hem bekeek en wilde dat hij me nam. Ik zou mezelf zo erg haten voor dit hoe kon ik Sawyer morgen nog aankijken. Wetende dat ik onder hem heb gelegen.. hij was als aller eerst niet het schietschijf dat was Sam. Ik focuste me op deze onze night stand en trok hem aan zijn arm naar me toe en zoende hem wellustig,

Antworten

LostSouls

25, Weiblich

  Level 37

Maandmodel

Beiträge: 5886

Re: ORPG|| WD

von LostSouls am 19.05.2019 11:00

Juniper
Als hij me verzekerd dat ik me niet slecht moest voelen glimlachte ik zwak. Door zijn aanraking voelde ik dat ik begon te blozen, gelukkig was het al aan het schemeren. Als hij opstaat stond ik ook snel op. 'Dankje.'zei ik snel voor hij weg zou gaan en ik beet op mijn lip. 'Ik denk dat jij de enige bent die mij tot nu toe heeft begrepen. Of op zijn minst heeft geprobeerd om me te begrijpen.' Ik glimlachte zwakjes.

Sawyer
Als ze dat zij haalde ik dubbel mijn wenkbrauwen op en grijnsde als ze mij weer op haar trok en haar lippen tegen de mijne aan drukte. Ik zoende lustvol met haar mee en begeleidde mijn vriend vervolgens naar haar opening. Ik voelde nog even met mijn vingers of ze nat genoeg was en liet mezelf vervolgens in haar glijden. Eerst langzaam en plagend waarna ik mijn stoten versnelde.

Antworten

walkingdead

23, Weiblich

  Level 37

Beiträge: 6083

Re: ORPG|| WD

von walkingdead am 20.05.2019 01:40

Benjamin
Ik keek half over mijn schouder naar haar op en glimlachte naar haar waarna ik terug liep naar het feest en mijn auto zou pakken opweg naar huis. Ik had geen zin om Dawn nog te gaan zoeken of weer een confrentatie aan te gaan met Sam. Ik kwam hier alleen voor mijn zusjes benefit maar was wel blij hoe mijn avond gelopen was. Ik stapte in mijn auto en ree terug naar de slumps mijn oude vertrouwde thuis.
Dawn
De volgende morgen werd ik wakker en voelde ik een heftige kater opkomen. Ik keek naast me en zag dat ik met een naakte Sawyer had geslapen. Ik kwam overeind met een warig hoofd en kleden me snel om in mijn kleren.. waarna ik hoopte dat ik de nacht hiervoor was vergeten maar dat was ik niet de seks was echt goed geweest. Ik keek kort naar Sawyer en kon toen zien waarom hij een model is hij was ook echt inmens knap. Ik verliet geruisloos zijn kamer en hoopte dat ik Sam niet tegen kwam.

Antworten

LostSouls

25, Weiblich

  Level 37

Maandmodel

Beiträge: 5886

Re: ORPG|| WD

von LostSouls am 20.05.2019 11:56

Juniper
Ik werd wakker en had vannacht niet meer echt gefeest. Toen ik terug was gekomen had ik kort even gedanst en een lijntje of twee gesnoven. Echt een kater had ik dus niet. Ik kwam overeind en merkte dat ik wel een erg droge mond had. Ik liep mijn kamer uit en zag Dawn rondlopen. Ik wou haar net aanspreken als ook Sam naar buiten kwam en haar zag. 'Wtf doe jij hier?' vroeg hij pissig en hij had de link al snel gelegd volgens mij. Zijn gezicht trok in een stand van woede en ik liep er snel op af. 'Calm down, we hadden gewoon een sleepover. Haar broer was al weg en zij had geen vervoer.' zei ik tegen hem en keek naar Dawn. 'Kom je, dan laat ik je uit.'

Sawyer
Wazig werd ik wakker, zoals wel vaker. Teveel gehad. Ik beet op mijn lip en merkte dat Dawn niet meer naast mij lag. Ze was hem gepeerd. Op zich wel schattig. Ik kwam langzaam overeind en liep naar de badkamer waar ik mij ging douchen.

Antworten

walkingdead

23, Weiblich

  Level 37

Beiträge: 6083

Re: ORPG|| WD

von walkingdead am 21.05.2019 07:36

Benjamin

De volgende dag werd ik wakker op de bank en keek ik even op naar de voordeur om te zien of Dawn’s schoenen er lagen maar die lagen er niet. Ik nam diep adem en kwam verveelt overeind om bij de vivant een pakje sigaretten te kopen. Ik had in mijn boxer geslapen dus dat was een goed teken. Ik pakte een gemakkelijke joggingbroek en hemd en trok die aan. Waarna ik mijn slippers zocht en die algauw vond ik snoof de heerlijke ochtend lucht van de slumps op en liep naar beneden het motel had gelukkig een vivant want zonder sigaretten had ik niet geleefd.

Dawn

Als Sam op me af komt snuif ik om al te zeggen dat ik lekker met zijn neefje had geneukt maar het kwam gewoon niet mijn strot uit. Als Juniper ons onderbreekt loopt Sam geïrriteerd weg. Meestal was hij nog “aardig” maar iets had hem kwaad gemaakt en ik wist wel wie dat effect op hem.” Thx” zei ik tegen Juniper terwijl we in een over andere Mercedes bij haar instapte. Ik fixeerde mijn haar in haar achteruitkijkspiegel zodat ik mezelf niet hoefde uit te leggen tegen Ben waar ik was. Hij zou uit zijn fel springen als hij wist dat ik met Sawyer naar ben geweest.

Antworten

LostSouls

25, Weiblich

  Level 37

Maandmodel

Beiträge: 5886

Re: ORPG|| WD

von LostSouls am 21.05.2019 07:37

Juniper
Ik glimlachte naar haar als ze zich aan het fatsoeneren was in de spiegel. 'Ik snap nog steeds niet waarom mijn broer zo een fixatie op jou heeft. Hebben jullie iets met elkaar gehad of ga ik nu te ver?' vroeg ik haar terwijl ik de auto startte en wegreed. 'Wat is je adres?' vroeg ik erachteraan.

Sawyer
Ik kwam fris en fruitig mijn kamer uit en liep over de gang. Ik keek de kamer van Sam binnen die met een chagrijnig gezicht een joint probeerde aan te steken, maar de aansteker deed het niet. 'Verkeerde poot uit bed gestapt?' vroeg ik en lachte op mijn chagrijnige gezicht. 'Ons zusje had een sleepover met dat minderwaardige stuk vuil.' zei hij. Ik fronste. 'Benjamin?' vroeg ik wat hem deed op kijken met een frons. 'Nee, Dawn.' zei hij. 'Oh ja, natuurlijk.' zei ik en beet op mijn lip. 'Beetje jaloers dat ze niet in jou bed lag?' vroeg ik met een grijnsje. 'Sodemieter op Saw.' zei hij boos en gooide een kussen.

Antworten

walkingdead

23, Weiblich

  Level 37

Beiträge: 6083

Re: ORPG|| WD

von walkingdead am 21.05.2019 08:01

Dawn

Als ze over Sam begint voel ik een walging over me heen trekken “begrijp me niet verkeerd.. maar je broer is een Total asshole.. een asshole die mensen gebruikt om mijn broer alleen dwars te zitten.” Bij mijn eigen woorden twijfelde ik ik vond Sam geen asshole ik vond de situatie waar hij me in had mee getrokken kut. Ik tikte het adres in en algauw reden we door het krottenwijk waar ik en mijn broer woonde je zag prostitutie recht voor je raap gebeuren de mensen keken sneller naar je op als je een auto van een halve ton reed. Als ik het motel zie en Benjamin drugs zie verkopen zonder shirt en een halve joint in zijn mond zucht ik “sorry dat ik je hier mee naar toe moest nemen.”


Benjamin

Ik telde het geld wat ik kreeg voor Viagra wat ik meestal verkocht aan de prosjes en glimlachte tevreden. Het leven was zwaar als je jezelf niet accepteerde ik accepteerde niet dat ik een halve royal was.. dat ik krachten bezat die ik niet vaak wilde gebruiken. Ik was nog liever arm dan dat ik mensen pijn ging doen voor macht.

Antworten

LostSouls

25, Weiblich

  Level 37

Maandmodel

Beiträge: 5886

Re: ORPG|| WD

von LostSouls am 21.05.2019 08:21

Juniper
Ik gniffelde. 'Ik begrijp je heel goed. Try living with him.' zei ik en keek rond als we in de krottenwijken terecht kwamen. Hoe konden mensen hier leven. Een soort angstig gevoel bekroop me en ik greep het stuur beter vast. Als we bij een motel aankwamen stopte ik en zag Benjamin staan zonder shirt. Ik merkte dat ik een beetje begon te staren en beet op mijn lip. Als vervolgens Dawn haar stem mij weer uit gedachte trok keek ik naar haar. 'Hoe moest je anders thuis komen. Het is niet erg.' zei ik met een glimlachje. 

Antworten
Erste Seite  |  «  |  1  ...  3  |  4  |  5  |  6  |  7  ...  39  |  »  |  Letzte

« zurück zum Forum